Piyasa moka batmış gibi iş yok para dönmüy, sıfır araçlarda indirime gidilmiş ama alıcı yok.
Piyasa moka batmış gibi iş yok para dönmüy, sıfır araçlarda indirime gidilmiş ama alıcı yok.
Hamdım Piştim Yandım
İşin kötü tarafı Marmara da büyük deprem beklentisi mevcut, inşallah olmaz.
Tüm sanayi İstanbul ve çevresinde, yıkıcı bir deprem olursa ülke olarak mahvolduk demektir.
Hamdım Piştim Yandım
Devletimiz sağolsun, dar gelirli vatandaşa elinden geleni yapıyor,
En son gelen haberlere göre,
Anadolu illerinde 2+1 80m2 için 9.938 tl taksitle 240 ay vadeli yüzde10 u peşin tokiden ev kampanyası başlatmış
İstanbul bi tık daha pahalı
Sıkıntı şu,
Devletimiz dar gelirli vatandaş için çabaladıkça ülkede dar gelirli vatandaş sayımız artıyoru
Hamdım Piştim Yandım
Bir haftada yaşadığımı yazayım. Sitenin altında ki berberin dükkan sahibi aradı berber kapalı mı diye. Dedim açık. Dedi ki iki aydır kirayı vermiyor telefonuma çıkmıyor mesaj atıyorum cevap vermiyor. Pazar günü sabah da beni aradı acil 5000 lazım. Yarın gramı satıp vereyim dedi. Telefon açtığı yer ile evi 1 km git evden al AVM de sarraf açık ona sat. Yok beni tokatlayacak. Akşam Mobil stadı abi para ver diye. Her hafta bir bahaneyle para istiyor. Maaşını erken verdim. Mesaj attım maaş gününe kadar para isteme diye. Hanım bilezik istiyor. Biliyorum ki o bilezik birinin gözüne batar bir bahaneyle gider. O yüzden gram aldım. Umre parası da hazır hanımın. Tek sıkıntı oğlandan para gelmiyor. Bazen 6 su bazen bir yıl sonra alıyor parayı.
Senin bu akp li saf tarafını sevmiyorum bozkuş. Kaç seçim bu kampanyalardan yaptılar. Hatta 200-300 bin Ken evler evini satıp bugün yarın peşinat yada peşin yatıracaklar perişan oldu
Bu habere göre bizi Damlakentten iyi kazıklamışlar dayucuğum
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri