YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
dersimiz 2....
3-3-3 te....
ilk 3....
PARA....COMODITIES(altin,petrol vs.)....PARITELER....
PARA.....yani dolar....yeniden tanimlaniyor....
PARITELER.....sabitleniyor....oynak degil....donemsel oynaklik merkezler de olusacak dijital dengeye gore olacak....ulkelerin ZENGINLIK parametreleri hazir....turkiyede kayit disi ve kayit icini birlikte hesaplarsan....40 tl bir yil sabit....gayet normal....bunu FED ve ona bagli merkezler sagliyacak....
ALTIN.....bugday gibi olacak....forex....alim satimi yasaklanacak....FIZIKI ALISVERIS....PAZARLIKLA...VER MALI AL PARAYI...KAART USTUNDE ALIM SATIM YOK....bu ne demek....ALTIN artik para degil.
yasaklanacak...
bankalar....
fonlar....
yasal sirketler....
PORTFOYLERINDE....
ALTIN BULUNDURAMAZLAR....altin kuyumcularda ve metal sanayiinde kullanilacak...o kadar.
nasil ki....bankalarin fonlarin portfoyunde....demir yok....altin da olmuyacak....oda bir metal.
sevgili deniz e cok deger veririm....onun hatiri ucun....eccik GEOPOLITIK vereyim....
KUZU UNIVERSITESI OGRENCILERI herseyi biliyor....bilgi duzeyleri yuksek....emme digerleri...cok cahil....gecmiste yasiyorlar....GELECEKTEN BIHABERLER....
bi ornek vereyim.....
cok buyuk bir guc....
PKK yi olusturan ve besleyen bi guc.....
PKK ye ve TURK DEVLETINE diyorki....
DERHAL BARISACAK....BIRLESECEK VE BUYUK TURKIYEYI OLUSTURACAKSINIZ....
ben ve ogrencilerim....bunu boyle algilarken.....
bi gurup insan....AKLINI FAHISE YAPMIS INSAN....kisa vade gibi....bunu boyle anliyamiyor....
ve bu buyuk guc....
DIYOR KI....ermenistan ve azerbeycani KANKA yapacagim....hazar uzerinden....tum turki cumhuriyetleri BUYUK TURKIYE ile kanka yapip....URUSU kusatacagim....dahasida var....yazmiyayim....
ve bu buyuk guc....
diyorki....
EKONOMIK OLARAK BU BUYUK TURKIYEYI SAHLANDIRIP....URUSUN BASINA BELA EDECEGIM....1750 DEN 1920 YE YAPTIGIM GIBI....
EGER.....URUS ISTEDIKLERIME EVET DEMEZ ISE....BU OLUSUMU SAGLAYACAGIM...
simdi....
olmakta olan olaylari....boyle okuyan....birileri ile....kuzu ve ogrencileri....
diger....kafadan oynaklari ayni kefeye koyabilirmiyiz....
KOYAMAYIZ....
kuzu....
HEDEF FEYZA-2 diye topik acip....MAL ALIN DERKEN....bu akillari ZINADA olanlar bunu anliyabilir mi.....
ANLIYAMAZLAR.
bu topik ve yazari kuzu....
toplumun motorudur.....toplumu sekillendirir....onun aklina gelmesi mumkun olmuyan.....HERSEY....
bu topikten....
DALGA DALGA....
TOPLUMA YAYILIR....bu benim....beni en iyi okullarda okutan HALKIMA BIR GERI ODEMEMDIR....
YUKARIDAKI YAZIMDA.....
EGER....
EGER....
EGER....
ile basliyan cumle ise....KILITTIR.....
NEYI ANLATTIM....
yukaridaki yazdiklarimla ayni gorustemiyim....destekliyormuyum....karsimiyim....
hayir beni ve dusuncelerimi anlatmiyorum....
OLANLARI OKUYUP.....OLACAKLARI KESTIRMEYE CALISIYORUM....
Emmi yi anlayan trene erken biner marjı alır
Geç binmek stres yapar![]()
Yer İmleri