ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
10 Kas
Güney Kore'de sıkıyönetim ilan ettiği için görevden alınan eski Cumhurbaşkanı Yoon Suk Yeol hakkında iddianame hazırlandı.
Yoon, gücü kötüye kullanma ve düşman devlete yardımdan suçlu bulunursa idam edilebilir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Arif COŞKUN (Algoritmarif)
@arifcoskun05
·
2d
#sasa da geçen ay kaydedilip 3.55 den fonlara verildiği söylenen mal hsbc üzerinden 3.3 info üzerinden 3.27 ünlü üzerinden 1.98 ortalama ile satılmaya devam ediyor.
Benim hesaplarıma göre 300m daha kalmış olabilir, Bofayı tam dahil etmek istemedim bofayı dahil edersem 100 150 kalıyor etmezsem 300 civarı gibi takip edenler için paylaşıyorum
Toplam Satılan pay 1.709.000.000 dü Hsbc İnfo Ünlü satışlarını düştüm
HSBC Ve CVI Inv e verilen toplam 1.550.000 gibi düşünülürse ve ünlü hsbc satışlarını düşersek.
Önümüzdeki günlerde Ünlü ve Hsbc üzerinden yeni satış gelmezse satış bitmiş gibi düşünülebilir ama bugün hiç satmadılar tabi şu da olabilir.
Mittal'in ereğli de yaptığı gibi belli bir ortalama altına satmama tahaaddü de olabilir fiyat 3 tl altına geldiği için de satışlar otomatik durmuş olabilir
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
son adsız.jpg
Beklemeye devam..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Okumuyon mu oolum bedirrriiiiiiiii
https://www.hisse.net/topluluk/showt...24#post7113624
12180
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri