Originally Posted by
TRENDHOUND
Ayhancım tespitlerin doğru. Ülke en derin ekonomik krizlerinden birini yaşıyor ama iktidar partisi AKP nin oy oranı hala %30 civarında, işte bu hayret verici her ne kadar dediğin kesim manipüle ediliyor olsa bile. İktidarın açısından büyük bir başarıdır bu. Halk acı çekmekten mi zevk alıyor yokda manipüle edilmekten mi?
Bende sizlere katılmıyorum. Yerel seçimlerden bu yana artık mesele Ak partinin ne yaptığı değil CHP nin ısrarla neyi yapamadığıdır. İnsanlarda öyle hiç kimsenin düşündüğü kadar gözü kör değil. Sen alternatifi cidden yarat bak bakalım ne oluyor. Gerçeklere karşı kafa kuma gömülerek siyasi çıkarım yapılamaz. Bu yazıyı yazmaktaki amacımda hiç kimseyle siyasi tartışmaya girmek değil. Yazdıklarımdan gerekeni anlayanlar faydalanır anlamayanlarda aynı kafayla devam eder.Benim A partisi B partisi zerre umrumda değil. Şirketler ve borsa bana göre ucuz. Ben bu işin kaymağını yiyene kadar dış seslere kulağımı tıkar piyasa ne yapmamı gerektiriyorsa onu yapmaya kararlıyım. Ha bu kaymak yeme işi de hiç kolay olmayacak herkese de nasip olmayacak. Borsa da zaten mutluluk için yapılan bir iş değil. Bazen tek sen mutlu olsan bile onu bile kendi içinde yaşamayı bileceksin.Mutluluk için yapanlar başka işler yapsın.Bu işte bol bol kan acı gözyaşı çok az zamanlarda da mutluluk var. Onu da tek başına yaşamayı bilmek lazım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri