Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 49/50 İlkİlk ... 3947484950 SonSon
Arama sonucu : 399 madde; 385 - 392 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    Kuzu Emmim,
    Yıllardır seni takip eden, senin bakış açınla ufkunu açtığın yeğenlerin, takipçilerin var. Pireye kızıp yorgan yakmasan sevinirim.

Bu alemin piri kralı sensin... bunu yıllardır seni takip eden herkes bilir...
    Bırakma bizi...skender ile yalnızlığa..
    MANUPULE EDIYORUM.....

3 PALYACO BULDUM.....SINDOMA yani laz bulut....KISA VADE....MATHIAS...

TOPIGIMI EGLENCELI VE OKUNUR KILMAK UCUN.....bu tur usaglara ihtiyacim var...bunlari manupule ederek......topigi eglenceli kiliyorum....bunlari kullaniyorum.....isim bitti mi....tualete atip sifonu cekiyorum.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

haziranda 9000 endekste mala girdik....ONUMUZDEKI 5 YIL UCUN....5 YILLIK CYCLE....

SUBATTA.....BU 5 YILLIK CYCLE in ilk uc ceyregi doluyor....yani 9 ay....mayista ise 4 ceyregi doluyor.....

ilk uc ceyrek.....GECMISIN KONSOLIDASYONU ILE GECER....9000 DEN 11 600 E CIKAR KONSOLIDE OLUR.....13000 E CIKAR KONSOLIDE OLUR.....20 000 endekse ciktik mi.....konsolidasyon biter.....HEDEF FEYZA-2 BASLAR....yani 2026 sonunda....20 000 endekste hedef feyza-2 ye gececegiz....UCARAK CIKIS....

ELIMIZDE 15 KAART VAR.....

10 TANESI.....motor kaartlar ve sektorler....bunlar demek ENDEKS DEMEK....5 TANESI SPEKULATIF KAARTLAR SASA GIBI....

SIMDI SIZE UC KAART VERECEGIM....5 YILLIK TREND CIZGILARI ILE.....DIKKAT ETMENIZ GEREKEN SEY SUDUR.....

TREND CIZGILARI....

KCHOL....TREND CIZGILARI 5 YILLIK....HEDEFI ILK 6 AY.....

BU CIZGILARI....onumuzde ki 5 yil kullanacagiz....dolar-borsa-faiz-enflasyon ESASINA GORE CIZILIR BUNLAR.

SASA.....SPEKULATIF....TREND CIZGILARI FARKLI.....

HEKTAS.....SPEKULATIF....FARKLI CIZGILAR....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

BUNLARA GORE.....elinizdeki diger kaartlara da GRAFIK OLUSTURUN....MOTOR KAARTLAR AYRI....SPEKULATIF KAARTLAR AYRI....

PALYACOLARIMI ellemeyin usaglar....bilhassa KISA VADE....kafadan tam kontak...altin madeni bulmus gibi hissediyorum kendimi...

topik acmak....

o topigi okunur kilmak....

SERSERI VE KAFADAN OYNAK USAG BULMAK....onlari donsuz oynatmak....o kadar kolay birbisey degil.....kuzu olmak cok zordur.

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    MANUPULE EDIYORUM.....

3 PALYACO BULDUM.....SINDOMA yani laz bulut....KISA VADE....MATHIAS...

TOPIGIMI EGLENCELI VE OKUNUR KILMAK UCUN.....bu tur usaglara ihtiyacim var...bunlari manupule ederek......topigi eglenceli kiliyorum....bunlari kullaniyorum.....isim bitti mi....tualete atip sifonu cekiyorum.
    ben kasapım kuzu nun kolunu bacağını kesip ayırıcam sonra ne olacağını biliyorsun daha önce yaptığım gibi kazığa geçirip harlı ateşte çeviricem bunu yapmadan önce biraz sosluyorum seni insanlara burada tarifi veriyorum hala cevap gelmiyor bu 9 binden mal aldığını söyleyen vatandaşta hala eregl varmı varsa hamal çıksın söylesin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    haziranda 9000 endekste mala girdik....ONUMUZDEKI 5 YIL UCUN....5 YILLIK CYCLE....

SUBATTA.....BU 5 YILLIK CYCLE in ilk uc ceyregi doluyor....yani 9 ay....mayista ise 4 ceyregi doluyor.....

ilk uc ceyrek.....GECMISIN KONSOLIDASYONU ILE GECER....9000 DEN 11 600 E CIKAR KONSOLIDE OLUR.....13000 E CIKAR KONSOLIDE OLUR.....20 000 endekse ciktik mi.....konsolidasyon biter.....HEDEF FEYZA-2 BASLAR....yani 2026 sonunda....20 000 endekste hedef feyza-2 ye gececegiz....UCARAK CIKIS....

ELIMIZDE 15 KAART VAR.....

10 TANESI.....motor kaartlar ve sektorler....bunlar demek ENDEKS DEMEK....5 TANESI SPEKULATIF KAARTLAR SASA GIBI....

SIMDI SIZE UC KAART VERECEGIM....5 YILLIK TREND CIZGILARI ILE.....DIKKAT ETMENIZ GEREKEN SEY SUDUR.....

TREND CIZGILARI....

KCHOL....TREND CIZGILARI 5 YILLIK....HEDEFI ILK 6 AY.....

BU CIZGILARI....onumuzde ki 5 yil kullanacagiz....dolar-borsa-faiz-enflasyon ESASINA GORE CIZILIR BUNLAR.

SASA.....SPEKULATIF....TREND CIZGILARI FARKLI.....

HEKTAS.....SPEKULATIF....FARKLI CIZGILAR....

bunak kafana göre hedef fiyatların değişiyor dün yazdıklarına bak mikildikçe artık bir gün yazdığını diğer gün unutuyorsun dün 2026 40 bindi şimdi birgünde 20 bine indi Nesrin Topkapı bile bu kadar kıvırmıyordu bizden palyanço olmaz ama senden iyi dansöz olur bizde gelir para yapıştırırız güzel kıvırsan insanlar uyanık olsun sorun bu vayandaşın elinde mal varsa iddia ettiği gibi güncel ekstre isteyin koymuyorsa buraya malı size taşıtıyorlar demektir .Bak yine yazıyorum dansöz eregl ekstreni güncel sende olduğunu şuanda koy buraya tebrik edicem buyur hodri meydan

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ONUMUZDEKI 6 AYDA....AKLIMIZDA TEK RAKKAM VAR....20 000 ENDEKS....

bu alemde....RACONLARI BEN KESERIM....VE GERCEKLESIRLER....

eger 9000 endekste mala girmedisen HAZIRANDA bizimle....suan 10 500 endekste girebilirsin....1 yil sonra 40 000 endeksteyiz...

ben kuzuyum....adim kuzu....bir heyvan....SURUYE AITTIR....

emme.....

SURU....kara derse....ben ak derim....suru DERSIME giderse....ben MERSIN e giderim....REBBIM ELE YARATMIS....TEKIM....OTORITEYIM....NE DERSEM O OLUR....HEP OLDU.
    ne yazmış dün bakın bir günde 10 bin oynuyor 4-5 ay önce 15-16 bin yazıyordu o şimdi bir gün 12.500 oluyor bir gün 13 bin oluyor havanın durumuna göre değişiyor

7. Buralarda kim yazıp çiziyorsa sorgulayın piyasalar eski piyasa değil ınsıder üzerinden dönüyor sistem trade ediliyor giren para zayıf bu yüzden birileri mal taşıması gerek uyanık olun ha ben 3-5 sene bakmam diyorsanız o ayrı.
    amacımız dalaşmak değil bizim üzerimizden algı yaratılmasın yoksa her sordum soruya cevap isterim sallamacılarda cevap veremez.

8. Emmi Fidan çıktı savaş olmadan barış olmaz dedi

Ulaştırma bakanı metrolar sığınak olarak kullanılacak dedi

Hayırdır bunlar Trump için savaşa mı girecekler

Sayfa 49/50 İlkİlk ... 3947484950 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •