Mesaj 4, 5
https://www.voborsa.com/forum/showth...a-%F6l%E7erler
Mesaj 13, 14
https://www.voborsa.com/forum/showth...%E7erler/page2
bu adam Deyyusun çift y li önde gidenidir,...Uzun vadede dedikleri çıkar,....
kısa vadede önüne bile işeyemez,...
ama adamı satar ha,....ilk beni sattıydı, yazmayım dedim ama sene 2010 amk. bu kadar senenin hatırına binaen değdiriim dedim,
kendini yalnız hissetmesin,...
neyse eski jani şimdiki gavat kuzu,...yolun açık olsun bakalım, illaki tutturursun len,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
[QUOTE=NKN;7116534]Yaşlı başlı bir adama bu kadar küfür edilir mi 🤣
vawww.....degerli kardesim....
taaa 2010 daki....VOBBORSA yazilari bunlar....
acaip saklamissin....ne gunlerdi o gunler....
kuzu hic yanilmaz.....BU DOGRU DEGIL.....
2009 DA.....oyle bir yanilmistim ki....adimi unutmus....vucudumun kimyasi bozulmustu....cok para kaybetmistim....bunu hep herkese ben hatirlatirim....BAKIRE DEGILIM DERIM....
ADAMI SATAR HAA.....demissin.....bu dogru degil.....BILGILI OLAN INSANLARI SEVER SAYGI DUYAR....BASIMIN USTUNDE TASIRIM.....sende dahilsin buna....
borsada ugrasan.....hickimseye kizmam....adam parasini kaybetmis....ben hep kazaniyorum.....parasi bende saniyor.....insani fevaranlar bunlar....onlarda insan....duygulari var....misal laz bulut....insan ama hamside.....cok saf....yuzdugu sularda avci var....haberi yok....ikide birde soframda meze oluyor.....bak....kisa vade akilli....onu bana saldirsin diye para ile tuttum....5 lot eregli verdim.....eregli dusunce kizdi....saldiriyor....normal tepki bu....emme MATIAS oyle degil.....ona 2 gram altin verdim....tek isin bana saldirmak dedim.....altin cikti....karda....bak o az saldiriyor....insani hersey....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
hatirliyormusun.....
o yillarda.....hissenette....red kit yoneticiydi....beni cok severdi....uslubuma takmisti....ustu kapali kufur ediyorsun yazilarinda derdi....
bunun yardimcisi cok guzel bir kizdi....ona iltifatlar ediyordum....
bu geldi....topigime....utanmiyormusun kiza sarkiyorsun dedi....
SARKMIYORUM.....ILTIFAT EDIYORUM DEDIM......
aklimla alay etme len....diye gurledi.....
AKLIN VAR MI KI ALAY EDEYIM.....dedim....
bu....aninda beni omurboyu kovdu....
yil 2008....borsa delice cikiyor.....TOPIGIN BASLIGI.....TUM DUNYA YUZDE 40 COKECEK....
bir ay filan gecti....topik kapandi....
anaaaaa oda ne.....birden ve aniden....TUM DUNYA YUZDE 40 COKTU....2008 KRIZI....
bu topigimi arsivden getirip.....SABIT TOPIK YAPTI....
tum dunyanin cokecegini....HISSENET....BU TOPIKLE DUNYAYA ILAN ETMISTI DEDI....banada....bi tessekkur yazmis....agzi pis....emme...gordugum EN BILGILI ADAMDIR gibi laflar yazmisti....
rahmetli haluk yasar....forumun sahibi....valla sok oldum....topikteki tum yazdiklarin oldu diye....ozel tessekkur etmisti....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ben 2010 dan voborsadan girdim hissenete çok uzaktım çok nadiren bakardım,...Voborsa da zaten çok renkli kişiler vardı,...Senden tutta Jelibonu, Seçuklusu, Astatini..Jefrin (bayanlardan), Larossianı çok insanlar vardı,..hey gidi günler hey, gençtik coşkuluyduk,..
o yıllarda bin atlı dev gibi bir orduyu yenmeye çalışıyorduk,..sonra anlaşıldı tabi,..bin atlı kendi ordusuna saplamaya çalışıyordu,
şimdi herkes geçen sürede çok gelişti,..okullar kapandı,
teknik analiz vardı, kapandı,
vadeli okulu vardı, o da kapandı,
forex okulu kapandı,
topiklerin tozunu atan altıncı oğlanlar 2011 de doğrandılar, goldun bu boğasına hiç biri yoklar onun icun, birer ikişer sessiz kaldılar, sıra basıp görünmez oldular,..
mesela altın rekorlar kırıyor, bir tane topiği açıldımı altına eşlik eden, açılmadı,..
bunların yerine beyaz atletliler, pijamalılar altında parayı vurdu, bu işten anlamayan sürü,..kazancın dibine vurdular alayı,
geçen sürede teknik göstergelerin yerini sistemler, onların yerini robotlar, sonrasında algoritmalar ve algoritmaları da içine alan makinalar türedi,..
v.s
herkes tokatlanmaktan o kadar yorulduki coinleri dahi analizde cesaret yok,..çünkü en tokatçı o,..
ama şu oldu, bunun yerine herkes bireyselde çok gelişti, kendini aştı,...yeni nesil gençler teknolojiyi çok iyi kullanır ve çabuk kavrar oldu,...sağ kalan eskiler donanım sahibi oldu, kafaları oturdu
dolayısyla şu anki çıkışlar bundan, geçen sürede herkesin kendi sanatı oluştu,
eskiden sanat toplum içindi,..
şimdi sanat sanat içun oldu,...
yani bireysellik ve kişisel bilgi öne geçti,...
o nedenle sana karşı tepkiler gayet normal,..
çünkü sen topluma yazdın,..toplumsa artık kaldımı kalmadı,..
çil çil dağıldık,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri