Originally Posted by
indregandi
ben 2010 dan voborsadan girdim hissenete çok uzaktım çok nadiren bakardım,...Voborsa da zaten çok renkli kişiler vardı,...Senden tutta Jelibonu, Seçuklusu, Astatini..Jefrin (bayanlardan), Larossianı çok insanlar vardı,..hey gidi günler hey, gençtik coşkuluyduk,..
o yıllarda bin atlı dev gibi bir orduyu yenmeye çalışıyorduk,..sonra anlaşıldı tabi,..bin atlı kendi ordusuna saplamaya çalışıyordu,
şimdi herkes geçen sürede çok gelişti,..okullar kapandı,
teknik analiz vardı, kapandı,
vadeli okulu vardı, o da kapandı,
forex okulu kapandı,
topiklerin tozunu atan altıncı oğlanlar 2011 de doğrandılar, goldun bu boğasına hiç biri yoklar onun icun, birer ikişer sessiz kaldılar, sıra basıp görünmez oldular,..
mesela altın rekorlar kırıyor, bir tane topiği açıldımı altına eşlik eden, açılmadı,..
bunların yerine beyaz atletliler, pijamalılar altında parayı vurdu, bu işten anlamayan sürü,..kazancın dibine vurdular alayı,
geçen sürede teknik göstergelerin yerini sistemler, onların yerini robotlar, sonrasında algoritmalar ve algoritmaları da içine alan makinalar türedi,..
v.s
herkes tokatlanmaktan o kadar yorulduki coinleri dahi analizde cesaret yok,..çünkü en tokatçı o,..
ama şu oldu, bunun yerine herkes bireyselde çok gelişti, kendini aştı,...yeni nesil gençler teknolojiyi çok iyi kullanır ve çabuk kavrar oldu,...sağ kalan eskiler donanım sahibi oldu, kafaları oturdu
dolayısyla şu anki çıkışlar bundan, geçen sürede herkesin kendi sanatı oluştu,
eskiden sanat toplum içindi,..
şimdi sanat sanat içun oldu,...
yani bireysellik ve kişisel bilgi öne geçti,...
o nedenle sana karşı tepkiler gayet normal,..
çünkü sen topluma yazdın,..toplumsa artık kaldımı kalmadı,..
çil çil dağıldık,..
Yer İmleri