vakfa Vakıf Faktoring
- 225 milyon lot
- 14,2 tl
- 3,195 milyar TL arz büyüklüğü
![]()
vakfa Vakıf Faktoring
- 225 milyon lot
- 14,2 tl
- 3,195 milyar TL arz büyüklüğü
![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Hayırlı olsun,
Bakalım kaç lot verecek; 270 girdim.
Herkese bol kazançlar dilerim.
👋
Kurumsal talep yaptım bende..
Hesabım Vakıfbankta.
Vakıfbank, Pasifik Holding arzına mobilden, internetten ve telefon bankacılığından talep kabul etmiyor.
Sadece şubeye giderek talep yapılabilirmiş.
Daha önce böyle bir uygulama yapılmamıştı.
Akla ister istemez, müşterileri Vakıf Faktoring arzına yönlendirmek için böyle bir zorluk çıkarıldığı geliyor.
Umarım öyle değildir...
Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
Vakıf Faktoring paylarının halka arzında yurt içi bireysel yatırımcı kategorisinde tahsisatın 7,84 katı 1.058.713.117 TL nominal değerli talep ve yurt içi kurumsal yatırımcı kategorisinde tahsisatın 1,17 katı 105.410.869 TL nominal değerli talep toplanmıştır. Toplam halka arz
büyüklüğünün yaklaşık 5,17 katı 1.164.123.986 TL nominal değerli talep toplanmıştır.
Vakıf Faktoring'in 225.000.000 TL nominal değerli paylarının halka arzında 684.223 adet yurt içi bireysel yatırımcıya ve 106 adet yurt içi kurumsal yatırımcıya olmak üzere toplamda 684.329 yatırımcıya dağıtım gerçekleştirilmiştir.
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Başvuru 305 lot
Hesaba geçen :299
Yer İmleri