Artan

106,70 10 18:10
189,20 10 18:10
40,48 10 18:10
46,66 10 18:10
346,75 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

248,40 -10 18:10
29,16 -10 18:10
6,13 -9.99 18:10
138,90 -9.98 18:10
11,66 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.225.007.380,86 18:10
8.443.778.837,60 18:10
7.985.993.904,50 18:10
6.589.113.685,45 18:10
6.341.135.893,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 51/53 İlkİlk ... 414950515253 SonSon
Arama sonucu : 421 madde; 401 - 408 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. Dansöz kuzu arkada sorulan soruları cevapla eregl varmı yokmu millete neden hamallık yaptırdın sende bilgi varsa emin ol burada her yazanda birşeyler vardır , senin bana sallaman neden çünkü istiyorsunki palavralarına herkes inansın ben yemem neden çünkü sende olmayan bilgi ve meziyet var sende ne var olmayan şeyleri oluyormuş gibi kendini ön planda tutmak var yakında kazığı sapladığımda anlarsın neyin ne olduğunu dansözüm benim ha gizli gizli vıop topiğinide takip etme haberim oluyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. Terörsüz Türkiye için ne dersiniz? sayın KUZU ve indregandi ,ayrı ayrı cevap verir iseniz sevinirim, bakalım öngörüleriniz aynı mı acaba? tşk.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Kuzu emmi bir şey soracağım hazır amerigada iken kendine zenci yumurtası nakli yaptırdın mı

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kuzu emmi bir şey soracağım hazır amerigada iken kendine zenci yumurtası nakli yaptırdın mı
    başka nakiller yaptılar bu yüzden kıvırmaları meşhurdur.
    ben çalıcam o oynayacak Aralıkta süresi doluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    vawww.....degerli kardesim....

taaa 2010 daki....VOBBORSA yazilari bunlar....

acaip saklamissin....ne gunlerdi o gunler....

kuzu hic yanilmaz.....BU DOGRU DEGIL.....

2009 DA.....oyle bir yanilmistim ki....adimi unutmus....vucudumun kimyasi bozulmustu....cok para kaybetmistim....bunu hep herkese ben hatirlatirim....BAKIRE DEGILIM DERIM....

ADAMI SATAR HAA.....demissin.....bu dogru degil.....BILGILI OLAN INSANLARI SEVER SAYGI DUYAR....BASIMIN USTUNDE TASIRIM.....sende dahilsin buna....

borsada ugrasan.....hickimseye kizmam....adam parasini kaybetmis....ben hep kazaniyorum.....parasi bende saniyor.....insani fevaranlar bunlar....onlarda insan....duygulari var....misal laz bulut....insan ama hamside.....cok saf....yuzdugu sularda avci var....haberi yok....ikide birde soframda meze oluyor.....bak....kisa vade akilli....onu bana saldirsin diye para ile tuttum....5 lot eregli verdim.....eregli dusunce kizdi....saldiriyor....normal tepki bu....emme MATIAS oyle degil.....ona 2 gram altin verdim....tek isin bana saldirmak dedim.....altin cikti....karda....bak o az saldiriyor....insani hersey....
    Senin aklınla işemeye-sıçmaya gitmem "Gazman".
    @indregandi hoca ile hukukunuz eski belli. Güzel tanımlamış. Çift "Y" li.

Kafada 3 nöron kalmamış, sözde Uluslararası ekonomi-politik-siyaset üzerinden tespit kasıyorsun.
    Yarın memlekette ne olacağını AKP teşkilatı bilmiyor, Trump'ın ne bok yiyeceğini Cumhuriyetçiler bile bilmiyor.

Sen de burada, söz de milliyetçilik adına:
    "Neymiş Rusya için veya Rusya'ya karşı 'savaşmak' için, 150 Milyar USD gelecekmiş, versinlermiş...
    Mehmetçiğin kanı üzerinden sözde komplo teorisi kasıp, kafa bulandır anca.

Endeks "7500 olacak" diyen adama bile verdin gazı 4.54'ten SASA aldırdın. Mal kucakta bekliyor.
    Burnunun ucunu görmekten acizsin, onlarca yıllık komplo teorisi yazıp, onu da endeks "zart bin-zurt bin" olacak diye pazarlıyorsun.

Hadi olmaz ya...! Komplo teorisi diye yazdığın şeylerden biri bile olsa 10 yıl daha bu fiyatları bile göremez yerli piyasa.
    Kafanın basmadığından değil, fareli köyün kavalcısı misali, alıcısı bol diye üfürüyorsun...

Daha da gelmem Davos'a. Senin masallarına inanan varsa zaten, elindeki para fazladır ona...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6. sn.KUZU iyi ki varsınız, haziran ayında sayenizde aldığımız hisseler şimdilik %35 yükseldiler.(belgeler alttaki linkde.)
    Ereğli ve İŞC de Al-sat yaptım...bilenler biliyor.
    Gözleri var görmezler-Dilleri var söylemezler..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...60368&page=329

YTD
    ''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''

7. Yaklaşık 16 yıldır büyük Dadaş kuzu emmiyi takip ederim yanıldığı oldu mu elbette oldu yahu bu adam kahin değil ki amma onun sayesinde çok para kazandım mesajlarını doğru anlamaya çalışarak iyi ki var...Tabi meyve veren ağaç taşlanacak ...Kuzu abim sağol varol ..

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    sn.KUZU iyi ki varsınız, haziran ayında sayenizde aldığımız hisseler şimdilik %35 yükseldiler.(belgeler alttaki linkde.)
    Ereğli ve İŞC de Al-sat yaptım...bilenler biliyor.
    Gözleri var görmezler-Dilleri var söylemezler..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...60368&page=329

YTD
    nohut yapma senin onun aklına ihtiyacın yok yeme bizi
    eregl sen kendin aldın sisteminden dolayı ,
    buraya gelen öbür köyden getirdiklerinden bir kaçı 31 deyken satalım mı dedi 46 olacak dedi dansöz bende çok basit soru sordum hala cevap veremedi sende şuanda eregl varmı diye varsa günlük ekstreni paylaş tebrik edeyim dedim hodri meydan

Sayfa 51/53 İlkİlk ... 414950515253 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •