Originally Posted by
nevriz
günaydınlar
geçte olsa kağıdın sömürgen oyuncularına spk tarafından bir darbe vuruldu . şimdi bu şoku atlatan hisse kendi mecrasına dönüp yaralarını saracak diye umuyorum.ayrıca değerli sanayici (allah rahmet etsin ) Hüseyin Bayraktar yerine taze kan olarak oğlu Mustafa Bayraktar geçti
yeni yönetim yeni ruh ve anlayışla hareket eder düşüncesindeyim yıllardır beklenen sermayenin halka yayılmasında çalışmalar yapacak düşüncesindeyim başta yönetim olmak üzere şirket çalışanlarına teşekkür ederim artık bedelsiz beklentimizi gündeme alın lütfen herkese
saygı ve sevgilerimle.
yüzde 3.4 ihracatı olan bfren ile yüzde 92.10 ihracatı olan egeeni hep kıyasladık yine kıyaslıyoruz ikinci elli haberi atıldığından bu yana düşüp durur egeen!
bir de bu yönetim kurulu toplantı yeri değişikliği geçen yıl yapıldı Eylül 2024te karar alınıp Mart 2025te tamamlandı!Şimdi kayıtlı sermayeye geçeceğiz ya da sermaye artıracağız dese de yine en az bir 5-6 ay süre gerek gibi düşündürüyor!
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
27.09.2024-01.10.2024, 12.11.2024, 27.11.2024
Şirketimizin Esas Sözleşmesi'nin "Toplantı Yeri" başlıklı 15. maddesinin tescil işlemi
TOPLANTI YERİ
Madde 15
Genel kurul şirket merkezinin bulunduğu yerde veya Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde
Ankara, İstanbul, İzmir Şehirlerinde elverişli bir yerde toplanır.
"Masada kimin kurban olduğunu bilmiyorsan o sensindir" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri