Her yerde babacan ekonomin başına geldiği için yükseliş olmuş böyle yazılar var![]()
Her yerde babacan ekonomin başına geldiği için yükseliş olmuş böyle yazılar var![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Olm n'oliy? Turizme operasyon çekiyorlar desek...
Bu sezon bitti, gelecek sezona da unutulur gider.
Lakin art arda böyle haberler...:
"
Hollanda'dan İstanbul'a gelen iki kız kardeş, konakladıkları otelde mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetleriyle hastaneye kaldırıldı. (Ekol TV)
Yedikleri yemekler:
- Kavurma
- Cağ kebabı
- Tavuk burger
- İşkembe
- Midye
- Milkshake
"
https://x.com/gusholderhaber/status/...422552955?s=20
EK: Yalınız bunlar da mı gurbetçi bilgi yok haberde... Eğer öyleyse gurbetçiler memlekete "sakataaaaaatttt!" diye gözü dönmüş biçimde giriş yapıyor sanırım![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
dün görüşümü bu konu ile ilgili yazdım , piyasa ınsıder ve makinalar üzerinden döndüğünde altı dolu hikayesi olmayan piyasaya fısıltı ile yeni hikayeler yazılıyor bugun çeliklerle ilgili haber , ulaşım 1 aydır açığa satıldı indikatörler diplere geldi tepki vermesi normal , bankalar kasım enflasyon verisi 1.50-1.60 cıvarı gelecek dedikoduları ile piyasada 2 makinayı tahtalara girişini gören traderlar ve aracı kurumlarla bugun piyasa oynadı benim gördüğüm.
dip not kasım ayı fonların kapanış ayı bununda etkileri var diye düşünüyorum
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
İkinci el araç satışları gerilemiş, elektrik li araçların satışları artmış,ikinci el araçları n satışları artacak diyor yani
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri