anlatmaya gerek yok uzun vadeli hissem artık yarından sonra ayrılacağım inşallah kalanlara bol kazançlar
anlatmaya gerek yok uzun vadeli hissem artık yarından sonra ayrılacağım inşallah kalanlara bol kazançlar
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
düzeltme tamamlanmış görünüyor .Çanağın kulp hazır...
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
piyasa az düzelse dunyh ilk tavan adayı dün alınan bankof 68 bin lot 114,45 şeker 50 bin lot 116 gedik 40 bin 117 osmanlı 38 bin lot bunlar daha çıkmadı ve maliyetleri yukarıda dün tavanı bozan son kalan malı olan tera çıktı ve tavanı bozdu buğün garanti tarafından alımlar var satını alıyor .Buğün 15,00 dan sonra tavan hareketi görmek istiyorum artık kulp yavaş yavaş yapıldı ...ilk diren 145
Nakit kraldır.
dunyh artık zamanın geldi motorların ısındı haydi canım buğün tavanla şahlandır.Teknik olarak çanağın kulp yapım aşamasının dip bölgeleri tamamlanmış 145 sonrası 165 kadar haydi koçum
Nakit kraldır.
Yer İmleri