Artan

96,80 10 18:10
21,78 10 18:10
15,62 10 18:10
52,75 9.99 18:10
38,52 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

70,50 -9.96 18:10
9,50 -9.95 18:10
101,40 -9.95 18:10
8,53 -9.93 18:10
1,87 -9.66 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.206.423.441,02 18:10
8.692.155.405,78 18:10
8.601.463.799,25 18:10
7.116.026.478,55 18:10
5.292.127.368,89 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 64/66 İlkİlk ... 14546263646566 SonSon
Arama sonucu : 521 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

ogrencilerime.....

neden,,,,,,HEDEF FEYZA.....neyi biliyorda .....bunu diyorum....neden hickimse beni yolumdan donduremiyor......

SEBEBI BILGI.....

simdi soruyorum size......

TURKIYENIN YILLIK URETIMI GDP KAC.....yuvarlak 1 trillion dolar.....BOL BUNU....BISTIN TOPLAM DEGERINE.....

gor.....

IDIRISIN GORDUGU.....FEYZAYI....

sevgilerimle.....hispalayin kitaplayin.....bi bakin....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. köpek gibi bana buraya graf atmam için yalvarıyordun istiyorsan koyayım buraya o yazdıklarını girmeye cezalıyken öbür köyde 5-10 kişiye yazıp öbür köyde bulut var takip edin diyen sen değilmiydin şimdi delik donunu palavralarını millete gösterdik diye sallama bu yüzden kazığı geçireceğim günü bekle.Boyundan büyük laflar etme burada yaz dur grafları ben çizerim, zeki müren bizi görecekmi salla dur ama unutma ben çizdiğimde dikiş tutmaz bilen bilir hadi naş.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

size.....nohutu verdim....yeni kaartlari bulacagiz....bizi 20 000 endekse goturecek....ona yardim edin....bildiginiz kaartlarin graflarini asin....

nohutun astiklarini irdeleyin....

ben biraz amriki ile mesgulum.....bu aralar.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

laz bulut....

sende graflarini koy....kusmek yok.

egleniyorduk....piyasa yatayken....eglendik bitti....senin gibi bir dostu...bu borsaya kurban edermiyim ben lem....AHMAK.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Çıtak'ın yerine beni aday yapın nohut ağabeyim.
    18 inden yeni gün aldım.
    Mekanın sahibine ve başlığın müdavimlerine de selamlar ayrıca.
    Yavuz merhaba...tabi ki sende adaylarımdan birisin...senin grafiğini hiç görmedim...borsa ve piyasalar hakkında da çok yorum yapmıyorsun.
    ''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Yavuz merhaba...tabi ki sende adaylarımdan birisin...senin grafiğini hiç görmedim...borsa ve piyasalar hakkında da çok yorum yapmıyorsun.
    98 de bıraktım teknik analiz yapmayı sn nohut ağabeyim.
    Borsa ve piyasa bilgim de zayıfdır.Hiçbir iddiam yok. Saygılarımla.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Grafik çizgiler ve çubuklardan oluşuyor.
    Bir çubuk için en az 2 nokta gerekli.(açılış ve kapanışı saymadım)
    Biz de atış tek nokta sn nohut ağabeyim.Vurdun puan aldın .Vuramadın avucunu yaladın.
    Bizim alemde kralı an itibariyle sn çıtak dostum.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...9926&page=1060
    Kapanış aslında 10.973,48 idi ne ettiyse karanlık odada etti.
    Tebrik ederim..

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    ogrencilerime.....

neden,,,,,,HEDEF FEYZA.....neyi biliyorda .....bunu diyorum....neden hickimse beni yolumdan donduremiyor......

SEBEBI BILGI.....

simdi soruyorum size......

TURKIYENIN YILLIK URETIMI GDP KAC.....yuvarlak 1 trillion dolar.....BOL BUNU....BISTIN TOPLAM DEGERINE.....

gor.....

IDIRISIN GORDUGU.....FEYZAYI....

sevgilerimle.....hispalayin kitaplayin.....bi bakin....
    - "Sanayi ve teknolojide sayısız ilklere, önemli kazanımlara imza attık"

Türkiye'nin son 23 yılda gerçekleştirdiği büyük atılımlar sonucunda hiç olmadığı kadar kuvvetlendiğini anlatan Kacır, "Çünkü bu dönemde siyasetten ekonomiye, hukuktan altyapıya uzanan geniş bir yelpazede, kapsamlı reformlar hayata geçirdik. Makroekonomik istikrarın güçlendiği, yatırımcıya güven veren, öngörülebilir ve cazip bir iş ve yatırım iklimi oluşturduk. Sanayi ve teknolojide sayısız ilklere, önemli kazanımlara imza attık." dedi.

"Araştırma ve inovasyon ekosistemi, planlı sanayi alanları, girişimcilik kültürü ve nitelikli insan kaynağıyla Türkiye'yi küresel bir üretim üssü haline getirdik" diyen Kacır, şöyle devam etti:

"Sanayi üretimimizi 3-4 kat artırdık. Ürün ihracatımız, 36 milyar dolardan 270 milyar dolara erişti. Bugün Türkiye, Çin'den sonra, Orta Avrupa'ya kadar uzanan kuşakta en fazla ülkeye, en fazla çeşit ürünü, rekabetçi şekilde ihraç edebilen ülke konumunda. Üretim gücüyle, sadece bölgesinin değil dünyanın önemli tedarik merkezlerinden biri. Yatırım, istihdam, üretim, icat ve ihracat gücümüzün lokomotiflerinden otomotiv sanayimiz, zikrettiğimiz bu tarihi başarılarda önemli bir paya sahip.16 ana sanayi firmasında 65 bin, tedarik sanayisinde faaliyet gösteren 1100'den fazla firmada ise 200 bini aşkın vatandaşımıza istihdam sağlayan sektörümüz, geniş yetenek havuzu, yüksek teknolojili ve üst düzey kalitede üretimi maliyet avantajıyla sunabilme yetkinliğiyle öne çıkıyor."

Bakan Kacır, Türkiye'nin, yıllık 2,2 milyon araç üretim kapasitesi ve yüksek katma değerli parçaları uluslararası kalite standartlarında üretme kabiliyetiyle, küresel otomotiv tedarik zincirlerindeki rolünü her geçen gün güçlendirdiğini belirtti.

Sayfa 64/66 İlkİlk ... 14546263646566 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •