Yine almışlar nasdaq +2
Maalesef bunlar her shortu patlatmak için varlar
Yine almışlar nasdaq +2
Maalesef bunlar her shortu patlatmak için varlar
Bist temel ve teknik olarak bir süredir yukarı sinyaller üretiyor
Akepem topyekun düşüş pozisyonda , yarattığı kriz kaoslar yanında birçok suni olumsuz haber de gönderiyor baskı icin
Bist bundan kurtulamiyor
Kurtulur mu
Zor
Mesela yarın yine 2 3 milyar satacak olmayan hisselerinde aylardır yıllardır olduğu gibi
Güzel bir rant alanı oluşturdular
Kilicdarin dünkü videosunu herkes izlemiştir
2023 de diğer köyde tayyibe karşı 1 kişi kaybedecek ve o kişi de ne yapıp edip kendini aday gösterecek demiştim
Hatta seccadeye bilerek bastığını soylemistim
Kuzu kilicdar doğru aday kazanacak tek aday demişti topic külliyen mee mee diyordu
Kilicdar dün dedi ki ne olur yalvarırım artık beni partinin başına ata
Ne dersen evet diyeceğim sözünden cikmayacagim
Ne kadar kolay kandırılan bir millet
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=642
Herkes bu sayfadan itibaren topiği iyice okusun bu yazılar yazıldığında Ağustos 2024 ASELS 56 Lira sonra 220 lira oldu. Hisse net yönetimi de iyi okusun. İnsan bu hayatta önce kendisine bakacak başkasına değil. Bu topicte atıp tutup unutmak yok adamın önüne koyuverirler sonra. Hisse net yönetimini de o zamanlar çok uyardım sadece siyasi kin kusma üzerine atmasyon yapanlar buradaki yatırımcılara büyük zarar veriyor dedim uyardım. Ben bir yere kaybolmadım muhatap olmak istemedim çünkü sonuçta ortada.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=135
Bir de bu sayfadan sonra benim yorumlarımı okuyun. Hisse net yönetimi de iyi okusun. Hisse 23-24 % 100 bedelsiz verdi 12 lira deyin hisse 220 gördü bugün hala 184. Tarih Haziran 2022 grafikte fiyat hareketine ben o yazıları yazdıktan sonra ne olmuş iyi bakın.
Biri de çıkıp desin ki Lunar yatırımcıyı korumaya çalışmak dışında ne yapmış? Bir sürü gereksiz insanla muhatap oldum bir sürü yalan yanlış itham altında kaldım. 220 olduğunda da bir kişi de çıkıp teşekkür etmedi. Ben zaten bunun için de yazmadım o yazıları. İçten gelen bir hayır duası alabildiysem bana yeter.
Ama bu topiclerde bazılarının yüzsüzlüğü beni benden alıyor.Biz bizim oralarda kömüş derisi deriz bu kişilerin yüzsüzlüğü karşısında.
Hisse net yönetimi de kusurabakmasın burada gereken adaleti bilenle atmasyon yapanı ayırt etmedikleri sürece benim gibiler buraya gelmez Hisse Net te o eski şaşalı günlerini mum ışığında arar. Bilgi ise bilgi bende ben niye muhatap olayım ki burada kömüş derisi gibi yüzü olanlarla. Yüzsüz olanlarla.
Çok daha fazla katkım olabilecekken yazacaklarımın 20 de birini bile yazmıyorum bu topiclerde 2024 haziranında ara verdiğimden bu zamana. Haklı olduğumda yukarıda topiclerde bariz olarak açık.
Bu yazım içinde burada iyi niyetle yazı yazan bilgi paylaşan ve bu topiclerde benden çok daha fazla katkısı olan insanlardan da özür dilerim. Umarım yanlış anlaşılmam. Özellikle bu iş ego kaldırmaz.Yazım kesinlikle ego için yazılmış bir yazı değil. Artık sıtkım sıyrıldı bu topiclerde bazılarına tanınan sonsuz özgürlükten.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 14:18.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bu akoglan 2 yıl önce yükseliş yeni başladı bunlar daha birsey degil diyerek vob topicinde geziniyordu
Bankofakp hisselerin içinden geçecek hisse taşımayın diyerek vob dan tokatlayıp gönderdim
Sonra hisse topiclerine dadandı tek tel gezinip gaz veriyordu
Bir iki topicte yakaladım
Yine klasik tokatlayıp gönderdim
Hisseler cakilmaya başladı 2 yildir çok aşağısında olanlar var taşıma maliyeti dolar enf bazlı kayıp korkunç yerlerde
Bu akoglan tam 1.5 yıl foruma giremedi
Tam 1.5 yıl çok sağlam küfürler yedin akoglan topiclerde çok andılar seni
Yazıyla birbucukyil kayboldu ortadan![]()
Yer İmleri