Artan

313,50 10 18:10
116,60 10 18:10
302,50 10 18:10
1,65 10 18:10
17,18 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

63,45 -10 18:10
170,10 -10 18:10
105,70 -9.97 18:10
91,30 -9.96 18:10
2,45 -9.59 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.964.740.488,98 18:10
7.539.519.803,25 18:10
7.007.974.402,66 18:10
6.485.553.808,86 18:10
6.227.090.826,13 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 70/70 İlkİlk ... 2060686970
Arama sonucu : 554 madde; 553 - 554 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bu akoglan 2 yıl önce yükseliş yeni başladı bunlar daha birsey degil diyerek vob topicinde geziniyordu

Bankofakp hisselerin içinden geçecek hisse taşımayın diyerek vob dan tokatlayıp gönderdim

Sonra hisse topiclerine dadandı tek tel gezinip gaz veriyordu

Bir iki topicte yakaladım

Yine klasik tokatlayıp gönderdim

Hisseler cakilmaya başladı 2 yildir çok aşağısında olanlar var taşıma maliyeti dolar enf bazlı kayıp korkunç yerlerde

Bu akoglan tam 1.5 yıl foruma giremedi

Tam 1.5 yıl çok sağlam küfürler yedin akoglan topiclerde çok andılar seni

Yazıyla birbucukyil kayboldu ortadan
    Ben akoğlan değilsem tüm akoğlanlar senin üzerinden geçsin mi? Bakalım şimdi de gülebilecek misin?

Ya sen ne karektersiz bir insansın ya. Allahtan arşiv denen bir şey var. Eminim normal yaşantında çevrende bir tane insan yoktur senin.

Sor bakalım Ayhan Başkana ne diyor. Belki dünyadan bir haber olduğunu kavrarsın....

Bak bir 666 vardı kaçtı gitti sanmaki senin peşini bırakacağım esas şu piyasa ile işim bitsin benden ondan sonra kork ondan sonra sırf seninle uğraşmak için buralarda olacağım.Ben senin gibi boş adam değilim herşeyin zamanı var o günü bekle.Ama ağlama o gün.

Bak bu saatten sonra özür dilesende ben senin üstünü çizdim.Günü vakti zamanı geldiğinde seninle görüşeceğiz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Kilicdarin dünkü videosunu herkes izlemiştir
    2023 de diğer köyde tayyibe karşı 1 kişi kaybedecek ve o kişi de ne yapıp edip kendini aday gösterecek demiştim
    Hatta seccadeye bilerek bastığını soylemistim

Kuzu kilicdar doğru aday kazanacak tek aday demişti topic külliyen mee mee diyordu

Kilicdar dün dedi ki ne olur yalvarırım artık beni partinin başına ata
    Ne dersen evet diyeceğim sözünden cikmayacagim

Ne kadar kolay kandırılan bir millet
    O kadar gerizekalısın ki burada hiç kimse seninle muhatap olmamak için bu salakça yazılarına bir şey demiyor.

Ekrem İmamoğlu Chp li falan değil sen ayakta uyurken o Chpli İyi partili Kürtlerle ve hatta Ak patililerle iş tutuyordu amacına ulaşmak için. Kemal bey Ekrem ve o zoom toplantısına katılanların arkasından iş çevirmesine rağmen bence çok iyi oy aldı belki de bu altı oymalar olmasa o seçimi kazanacaktı.

Ekrem önce Merali yedi kalk masadan aday olucam dedi Meral kalktı aday olmadı ortada kaldı. Çünkü Ekremin iyi partiye ondan daha çok hakim olduğunun farkında bile değildi.

Kemal kılıçdaroğlunun seçimi kazanması demek Ekremin hedeflerinden Kemal Kılıçdaroğlu yaşadığı sürece uzak kalması demekti. Sen de bunu anlayabilecek kapasite nerde senden ala koyun mu var bu Memlekette Vincente.

Bak sana yazılarla öyle acı veririm kendine gelemezsin uzun süre. Ben senin terbiyesizlikle iftira ile yıldırabileceğin bir adam değilim çünkü. Hiç kimse ile de göbek ve menfaat bağım yok. Ben analizimi yaparım paramı kazanırım Allaha çok şükür kimseye de ihtiyacım olmaz.Bunu o kalın kafana iyice sok.İnsan içine çıkacak yüz bırakmam sende arşivde bir sürü salakça yazıların var copyler copyler altına gerekenleri yazarım bünyen kaldırmaz.

Bu topiclerde faydan olan bir tane adam bulunmaz. Biraz utanman olsa bırak bana yazı yazmayı kelime etmeye bile kalkışmazsın.

Benim hayatım spekülatörlerle patronlarla uğraşmakla geçti hala da öyle senin gibi birinin iftiralarının bende sinek vızıltısı etkisi bile olmaz.Bunu o kalın kafana sok neye bulaştığını karşılığının ne olacağını iyice anla. Yoksa benden günah gitti.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 14:59.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 70/70 İlkİlk ... 2060686970

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •