Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Sehemi kuranlar oyunu çok kirli oynuyor.
Cuma günü öğle saatlerinde bu yazıyı yazdım çünkü endeks Perşembe günü o kapanışı yapıp sonra ertesi gün 1,5 eksiyi mümkün değil yakmaz- yakamaz -yakmamalıydı tabii normal şartlarda.
Birileri bu Mansur işini belli ki Cuma günü seans saatleri içinde ekranlara düşmesi üzerine bir aksiyon kurdu verilen malları panikte yerine koyacaklardı ama haber düşmeyince akşama pozisyonlarını taşıyamayacak mutlaka kapatması gerekenler kapatmak zorunda kaldı.
Bence devlet borsa konusunda gerekenleri yapma konusunda çok yetersiz kalıyor. Birilerinin bu düzene artık dur demesi lazım.
Ha bu işleri yapanlarında o tarafı bu tarafı yok bu işlerde o taraftan bu taraftan beraber hareket edip piyasanın içine edenler var.Artık bu yapılanlara Devletin dur demesi lazım. Bu saçma işleri de yapanlar her kim olursa olsun ben dahil bu işin faturasını herkes mevcut iktidara keser. Bunları yapanların içinde kendi içlerinden olanlarda varsa bunlar da ayıklanmalıdır.
En azından piyasanın içinde olan benim gibi bir kesim neler döndüğünün farkında........Yani herkeste sanıldığı kadar s.lak değil.
Cidden artık bu işler kabak tadı verdi.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri