https://x.com/GusoderX/status/1992550917363687627
Linkte video var.Güvenli Sokaklar
@GusoderX
🔴 17 YAŞINDAKİ GENÇ KUDUZDAN ÖLDÜ
Geçtiğimiz ay Diyarbakır Ergani'de başıboş köpek saldırısına uğrayan 17 yaşındaki Hasan, #kuduz nedeniyle tedavi gördüğü Şanlıurfa'da hayatını kaybetmişti.
Hasan'ın hastanedeki son görüntüleri ortaya çıktı.
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
1 sa
Turk milleti!
Benim doğduğum sene 1979 'da KUDUZ'un tedavi edilebilir olduğu ortaya konmuştur.
Evet Kuduz Ölümcül Değildir! Tedavi Edilebilirdir.
Virüs sinir sistemine ilerlemiş olsa bile, kuduz erken müdahale edilirse durdurulabilir. Bir çalışmada, İnterferon tedavisi ile maymunlarda %80'e varan koruma sağlandı.Dr.Ferhat Aslan'ın sayfasında kuduzla ilgili bilgiler var.Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
6s
Niye apar topar Hacettepe Tıp fakültesine götürülmedi hasta ? Merak etmiyor muyuz ?
Tıbbiyeli Sözlük
@tibbiyelisozluk
·
5s
17 yaşında reşit bile olmayan hastanın hasta mahremiyetine aykırı görüntülerini yayıyor bu şahıs
@sagliklicozum
@saglikbakanligi
@dmmiletisimDoç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
1 sa
Bu adamların sendikasından olan hiçkimse beni takip etmesin kardeşim. Bunların ne idüğünü ben anlayamadım.Tıbbiyeli Sözlük
@tibbiyelisozluk
·
1 sa
@Ferhatarslandr @sagliklicozum ve diğer 3 kişiye yanıt olarak
Sen kimsin ki sana düşmanlık edeyim,tanımam etmem umrumda da değilsin ama bence sen bilime düşmansın,benimki durum tespiti çal sazını söylemeye devam,bulmuşsun dinleyeni de..
Sana bu kadar rahat söz söyletenlerde kabahat.Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
1 sa
EE Makale gönderiyorum. Tedavisi var diyorum. Bana bilime düşmansın yazıyor. Makaleyi biz yazmışız. Tedavisi biz var diyoruz. Bu EE bize bunları yazıyor. Kim bu?
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
1 sa
Bir tane tıp fakültesi hocası anlattı mı size bu makaleyi?
Hayır.
İşte o yüzden ben bu kamu üniversitesilerindeki en iyi enfeksiyon hastalıkları hocasıyım.
En iyi derken
İyi birisiyim
Bununla gurur duyuyorum.
Sevmeyen utansın
Düşmanlık edenin Allah belasını versin
Yardım edin Hukukta versinDoç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
11 Ara 2024
Beni dinleyiniz Türk milleti
Bir çocuk daha kuduzdan hayatını kaybetmiş. Hasta nerede yatıyor muş? Şanlıurfa.
Nereye sevkedilmis?
Elazığ'a
Şimdi soralım e peki kardeşim 2 sene önce Bitlis'in 2 çocuğu niye apar topar Hacettepe'ye getirildi?
Bak arada bir sürü hastane var.
Orada da ölüyor hasta Hacettepe de de. Neden ?
Gelelim 2.soruya
Bu çocuk için niye basın toplantısı yok? Yine ısıran köpekler ve karantina altına alınan köy nerede ?
Gelelim 3.soruya
Kim tedavi ediyordu da kime sevkedildi? Kuduz olduğu nerede tespit edildi? Hangi protokol uygulandı?
Gelelim 4. Soruya
Aşı oldu mu? Kuduz immunglobulin aldı mı?
Gelelim 5.soruya
Otopsi calisması yapılıyor mu?
Gelelim başka bir soruya
Uleeyn ısırıklar Kuduz vakaları güya hep güneyden siz niye uçaktan attığınız aşıları batı illerine atıyorsunuz?
Cevap verin bakalım.
@klimik_dernegi
@cumhuriyetgzt
Doç. Dr. Ferhat Arslan
@Ferhatarslandr
·
21s
Kışın o kadar çok sayıda besin zehirlenmesi olmaz. Sabotaj olur, proje olur, işgal olur ama zehirlenme olmaz. Memlekette diplomalı maalesef çok aptal var.![]()
Yer İmleri