Artan

12,76 10 18:10
33,02 9.99 18:10
23,12 9.99 18:10
141,00 9.98 18:10
46,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

17,19 -10 18:10
36,18 -10 18:10
272,25 -10 18:10
12,16 -9.99 18:10
74,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.805.446.028,00 18:10
14.223.544.334,65 18:10
14.085.110.567,02 18:10
9.446.543.575,46 18:10
9.349.972.073,95 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 36/37 İlkİlk ... 2634353637 SonSon
Arama sonucu : 295 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Nohut Restaurant

1.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Hocam evet iki üç senedir takip ederim güzel yerden alanlara güzel karlar yaptırdı am bana bir türlü almak nasip olmadı hocam güzel bi analiz yaparsanız yaz sezonuna kadar almayı düşünüyorum tşk

4 temmuz 2024 tarihinde en yüksek 85 sent görmüş....güncel kapanış fiyatı 43 sent.(43/85 =%50 zirveden düşmüş)
    Ana Şirket Net holding bu fiyatlardan alım yapıyor.
    Ben portföyüme alacak olsam.... kademeli olarak alırım.... düştükçe (33 sente kadar) alıma devam ederim.

ama yine de yazdıklarım YTD ..(son kararı kendiniz veriniz-kar ve zararda sizin)

2. Bu şirketi incelemedim......Merit'in bağlı olduğu ana şirket...NET HOLDİNG.

YTD
    ''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''

3. KAP: PASEU [ ] PASİFİK EURASİA LOJİSTİK DIŞ TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1520244

Şirketimizce 17.10.2025 ve 05.11.2025 tarihlerinde yapılan KAP duyurularında, Arkas Lojistik A.Ş. ile demiryolu tren işletmeciliği alanında ortaklık sözleşmesinin imzalandığını ve buna ilişkin tescil süreçlerinin devam ettiği duyurulmuştu.

Bu kapsamda şirketimizin %100 hissesine sahip olduğu Pasifik Eurasia DTİ'nin mevcut 90.000.000 TL olan sermayesi, tahsisli sermaye artırımı yoluyla 90.000.000 TL daha artırılmış ve 180.000.000 TL'ye çıkarılmıştır. Böylece Pasifik Eurasia DTİ'nin hissedarlık yapısı %50'si Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş.'nin % 50'si ise Arkas Lojistik A.Ş.'nin olacak şekilde değişmiştir. Pasifik Eurasia DTİ'ye 90.000.000 TL'si sermaye artırımı ve 1.080.000.000 TL ihraç primi olmak üzere toplam 1.170.000.000 TL yatırım Arkas Lojistik A.Ş. tarafından yapılmış olup, şirketin adı da Pasifik Arkas Demiryolu Tren İşletmeciliği A.Ş. olarak değişmiştir. Bu işlemler 25.11.2025 tarihi itibariyle Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü'nce tescil edilerek, Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayımlanmıştır.

Pasifik Arkas Demiryolu Tren İşletmeciliği A.Ş. halihazırda bünyesindeki 3 dual lokomotif (elektrikli/dizel hibrid özelliğine sahip) ile 26.11.2025 tarihi itibariyle başta Avrupa yönü olmak üzere tren seferlerine başlayacaktır. Söz konusu iştirakimiz önümüzdeki dönemde idari sürecin tamamlanması sonrasında teslimi gerçekleştirilecek 2 lokomotifle birlikte toplam 5 dual lokomotif kullanarak faaliyetlerini sürdürmeye devam edecektir.

Bu sayede, ulusal ve uluslararası demiryolu taşımacılığı faaliyetlerinde pazar payının ve operasyonel verimliliğinin artırılması, müşteri taleplerine özel sektör dinamizmi ile çözümler üretilmesi ve iş hacminin arttırılması hedeflenmektedir.

Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
    Bu açıklama bilgilendirme amacıyla İngilizce'ye çevrilmiştir. Bu açıklamanın Türkçe ve İngilizce versiyonları arasında farklılık olması halinde Türkçe versiyonu esas alınacaktır.

4. Allah razı hocam yok sorduğum bütün hisselerin mesuliyeti bana aittir hocam bide acelesi yok nezaman müsait olursanız kısada THY neolur maliyet 272 ve vesbe iki gündür çinlilerle satış muhabbeti var Vestel yüzde onbeş gitti vesbe yerinde saydı neler oluyo bu vestellerde bir hareket seziyormusunuz maliyet 8.45 tşk

5.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Allah razı hocam yok sorduğum bütün hisselerin mesuliyeti bana aittir hocam bide acelesi yok nezaman müsait olursanız kısada THY neolur maliyet 272 ve vesbe iki gündür çinlilerle satış muhabbeti var Vestel yüzde onbeş gitti vesbe yerinde saydı neler oluyo bu vestellerde bir hareket seziyormusunuz maliyet 8.45 tşk
    Beyaz eşyada Ocak-Ekim kümüle verileri, geçen yılın aynı dönemine kıyasla, iç satışlarda %5, ihracatta %9 ve üretimde %9 gerilemeye işaret ediyor-TÜRKBESD

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği'nın (TÜRKBESD) açıklamasına göre; Ocak-Ekim kümüle verileri, geçen yılın aynı dönemine kıyasla, iç satışlarda %5, ihracatta %9 ve üretimde %9 gerilemeye işaret ediyor. Toplam satış hacmi ise %8 düşüşle 25,5 milyon adet olarak kaydedildi.

Ekim ayında iç pazarda %8'lik artış görülmüş olsa da aynı dönemde ihracat %15 gerilemiş; üretim %9 azalmış ve toplam satışlar % 9 düşüş göstermiştir.

6. Vestel; elektronik, beyaz eşya ve dijital ürünler alanlarında faaliyet gösteren, 15'i yurt dışında olmak üzere, toplam 25 şirketten oluşan küresel bir şirketler grubudur. Tüketici elektroniği ve beyaz eşya alanında dünyanın önde gelen ODM (Original Design Manufacturer, Özgün Tasarım Üreticisi) üreticilerinden biri olan Vestel, Avrupa TV pazarının ilk 3, beyaz eşya pazarının ise ilk 5 üreticisinden biridir.[4][6] Vestel, aynı zamanda Türkiye Devletinin en çok bilinen 10 markası arasında yer almaktadır.[7]

Vestel'in üretim tesisleri Manisa'da ve Rusya'nın Alexandrov şehrinde yer almaktadır. Manisa'da 1,3 milyon metrekare alan üzerine kurulu Vestel City, Avrupa'nın tek lokasyonda üretim yapan en büyük endüstri komplekslerinden biridir.

Vestel televizyon satışlarında Türkiye pazarında ilk sıradadır.[4] Beyaz eşya ürünlerinde ise Türkiye'nin en büyük 3 üreticisinden biridir.[4] Üretimini yaptığı ürünlerin büyük kısmını ihraç etmektedir. Ayrıca Avrupa bölgesi pazarındaki pazar payı %35 civarındadır. Toshiba, JVC, Hitachi, Sharp gibi markalara da üretim yapmaktadır.[8]

Sahibi olduğu veya üretimini yaptığı markalar
    Vestel'in sahibi olduğu markalar:

Vestel, Vestel Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından üretimi yapılan ana marka
    Regal, Rusya'da da satılan bir Türk markası
    SEG, Rusya'da da satılan bir Alman markası
    FINLUX, Fin tüketici elektroniği markası
    Vestfrost, Vestel tarafından satın alınan eski bir Danimarka beyaz eşya markası
    Digihome, tüketici elektroniği markası
    Electra, İngiltere beyaz eşya markası
    Graetz, Almanca konuşan ülkelerde satılan beyaz eşya markası
    Innohit (İtalyan TV markası) marka sahibinin lisansı altında üretilmektedir.
    Isis, İngiltere tv ve beyaz eşya markası
    Celcus, Sainsbury's mağazaları tarafından özel olarak satılan bir İngiliz TV markası[13]
    Luxor, daha önce Nokia'ya ait olan eski bir İsveç markası[14]
    MAXWELL, TV setleri, DVD oynatıcılar ve beyaz eşya (özellikle buzdolabı, klima, fırın, çamaşır makinesi) üretmektedir.
    Servis, İngiltere beyaz eşya markası
    Sharp. Japon şirketinin Avrupa'da satılan cihazlarının lisanslı üretimini yapmaktaydı. 2016 yılının Ağustos ayında Sharp için 3.5 milyar dolar ödedikten sonra, Tayvanlı Foxconn, o zamandan öte borçlu olan Sharp şirketinin eski yönetimi tarafından imzalanan lisans anlaşmalarının çıkarılmasıyla, Japonya dışındaki Sharp'ın markasını kontrol altına almaya çalışmış, beyaz eşya için Vestel ile Slovakya'nın Avrupa'daki TV'leri için Universal Media Corporation ve Çin'in Amerika'daki devlete ait Hisense markası için üretim yapmıştır.
    Techwood, tüketici elektroniği markası
    Telefunken, Alman TV markası, marka sahibinin lisansı ile üretilmektedir.
    Waltham, Vestel tarafından satın alınan eski bir İngiltere markası
    Kendo, televizyon setleri ve set üstü kutu markası
    Acoustic Solutions, TV markası
    Walker, İrlanda'ya ait bir marka
    GoGen, bir Doğu Avrupa televizyon seti ve diğer elektronik ürün markası
    New Pol
    Nexon
    Toshiba. Vestel, Japon şirketi Toshiba'nın görsel çözümler bölümü ile beş yıllık lisans anlaşması kapsamında Toshiba markasını taşıyan televizyonlar üretmişti. Bu anlaşma, Japon elektronik şirketinin 2015 yılında skandal şişirilmiş sonuçlarının raporlanmasının ardından gelmişti. Vestel, Toshiba'nın Polonya, Wroclaw'daki fabrikasını, Toshiba ve Vestel markasıyla satılacak TV'lerin üretimi için kullanacağını açıklamıştı.

Devamı alttaki link dedir.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Vestel

YTD

7. VESTEL Tüm Ürünler (693 Ürün Gösteriliyor)

https://www.vestel.com.tr/tum-urunler-c-1479

YTD

8. SERMAYE PİYASASI KURULU BÜLTENİ

https://spk.gov.tr/data/6926157a8f95...3a/2025-60.pdf

Sayfa 36/37 İlkİlk ... 2634353637 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız