-
Turkısbull sitesi 54.90 üzeri al vermiş der./ytd..
-
-

Originally Posted by
firklover
Insanlar pozisyonunu almis bilanconun gelmesini bekliyor. Son 1 hafta. Kotu bir bilanco gelmedigi surece kagidin temeli de teknik analizi gibi 54-55 altini gormeyecegini gosteriyor.
-
Son 2 ay endex getirisine göre geri kalmış BİST100 şirketleri...
https://i.hizliresim.com/YNpoaa.png
-
#LOGO + İSTK+GÜNCEL EĞİTİM AMMA SAĞLAM DESTEKMİŞ BAKALIM BU HAFTA DESTEK ,YİNE DESTEKLEYECEK Mİ?LOGOCULARA GELSİN
-
-
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na iştirak etme kararı hakkında.
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu 1/8/2017 tarihinde yapılan toplantısında 2/1/2014 tarih ve 28870 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan, Girişim Sermayesi Yatırım Fonlarına İlişkin Esaslar Tebliği (III-52.4) uyarınca kurulması planlanan Actus Portföy Yönetimi A.Ş Logo Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na %20 oranında iştirak etme kararı almıştır. Actus Portföy Yönetimi A.Ş Logo Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'nun Türk Hukuku'na göre yönetilen ve GSYF Tebliği uyarınca SPK'nın denetimine tabi bir Girişim Sermayesi Yatırım Fonu olarak kurulması için SPK başvurusu yapılmıştır.
Kurulması hedeflenen Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ile mevzuatın izin verdiği ölçüde halihazırda kuluçka döneminde olan ve teknoloji alanında faaliyet gösteren, teknolojisini veya iş modelini henüz kanıtlayamamış büyüme potansiyeli yüksek girişim şirketlerine borç, sermaye, borç-sermaye karması ve benzeri yollarla yüksek riskli girişim sermayesi yatırımı yapmak ve bu şirketlere stratejik destek de sağlamak suretiyle şirketlerin büyüme hedeflerine ulaşmasını sağlayarak uzun vadeli değer yaratılması amaçlanmaktadır.
Fon'un yatırımcıları ve iştirak oranları Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (%20), Logo Teknoloji ve Yatırım A.Ş. (%20), Actus Portföy Yönetimi A.Ş. (%20), Cahit Güvensoy, Murat Erkurt, Orhan Ayanlar, Alper Akcan, Cenk Coşkuntürk (toplam %40). Yatırımcıların toplam Kaynak Taahhüdü on milyon TL'dir (10.000.000,00 TL). Fon büyüklüğü ilerleyen dönemlerde büyütülebilecek veya yeni girişim sermayesi yatırım fonları kurulabilecektir.
Actus Portföy Yönetimi A.Ş Logo Ventures Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, gelişmiş sermaye piyasalarında örneklerine sıkça rastlanan Kurumsal Girişim Fonu ("Corporate Venture Capital Fund") niteliğini haiz olup, Türkiye'de GSYF olarak kurulan ilk Kurumsal Girişim Fonu olacaktır. Fon'un yatırımcıları arasında Logo Yazılım, Logo Teknoloji ve Türkiye'nin önde gelen girişimcileri yer almaktadır. Kurulacak olan Kurumsal Girişim Fonu'nun ülkedeki girişimcilerin önünü açacağı, inovasyon ve ARGE yatırımlarının artmasını teşvik edeceği değerlendirilmektedir.
Girişim sermayesi yatırımı yapılacak şirketlerin belirlenmesinde, büyüme ve katma değerli ürün üretebilme potansiyelinin varlığı, kurumsal yönetim yapısına kavuşturulabilir ve operasyonel gelişime uygun olması ve marka değeri yaratma gücünün varlığı gibi kriterlere göre hareket edilecek olup, yatırımların Logo veya diğer yatırımcılar için stratejik yatırım olması koşulu aranmayacaktır. Yatırımlardan çıkışın ise halka arz, kurucu ortak(lara) satış ve stratejik ortağa veya finansal ortağa satış yoluyla gerçekleştirilmesi planlanmaktadır."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/621960
-
Kap yatırım fonu kurulacağı, logonun belli bir oranda ortak olduğu, Şirketin 10 mn kaynak tahaühütü olduğu, amacıda yazıyor. Umarım yarın biraz etkisi olur.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri