Artan

11,11 10 17:07
48,50 9.98 17:10
71,05 9.98 13:55
12,36 9.96 17:04
43,94 9.96 17:09
Artan Hisseler

Azalan

358,25 -9.99 17:11
439,75 -9.98 17:11
102,20 -9.96 17:11
242,10 -8.38 17:11
48,38 -8.2 17:11
Azalan Hisseler

İşlem

8.344.780.673,72 17:11
7.640.125.555,56 17:11
7.470.522.172,85 17:11
6.903.935.417,54 17:11
6.858.644.060,25 17:11
Tüm Hisseler
Sayfa 272/272 İlkİlk ... 172222262270271272
Arama sonucu : 2176 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bora Kaya ile ben de yazışıyorum X te, çok düzgün çocuk. Ben kendi enf tahminlerimi paylaşırdım, 6 aydır gerek görmüyorum. Zaten boranın topladığı veriler benim gözlemlerle çok paralel...Ancak fazla zeki ve iyi iş çıkarıyor, inş kıskançlık vs ayağını kaydırmazlar çocuğun..hatta bugün yazdım kendisine, tüik sana ödül versin dedim, adamların milyon dolara yapamayacağı pr ı bu genç çocuk tüik için yapıyor..Özellikle biraz işin içindeki profesyonel/yarıprofesyonel piyasacıların tüik e olan güveni bora kayanın webtüfe çalışması ile çok çok yükseldi.

Bu arada sen eskiden x te beni takip ederdin, artık pek görmüyorum seni sayfamda
    twitter hesabım askıya alındı, hırsızın parasıyla finanse edilen trol ağları kabus gibi, terör estiriyorlar

bora çok önemli bi iş başarıyor, açık datayı kullanarak günlük olarak enflasyon hesaplıyor, kaynaklar açık metodoloji açık.. enag veysel denen soytarı da bu işi yaptığını söylüyordu, ne kaynak va ne metod var, kıçından salladığı rakamlar açıklardı, muhalif kesim de mal bulmuş mağribi gibi -enag da enag diye viyaklardı.. böyle saçmalıklardan sonra bora gibi bi genç çıkınca insan tekrar umutlanıyor biraz ülkenin geleceği açısından

2. dün kan banyosu yaptı pala, gün boyu gelene geçene verdi, kademeli olarak stop olduk doğal olarak, kar vardı ama realize etmeyince zararla kapanmış olduk.. olur böyle şeyler, yapçak bi şey yok

niye vermiş olmalı ?? otobüsün çok dolu olması -başka bi açıklama görünmüyor.. taaa 1870'lerde galata borsasının komiseri abidin paşa bu temel mekanizmayı deşifre etmişti- büyük oyuncular dikkat eder, ahali hangi yöne gidiyorsa onlar tersi yöne oynar, başka türlü kazanamazlar

biraz izleyelim bakalım bi yerde tekrar long oynamayı düşünüyorum haftaya perşembeye kadar.. içeriden bi siyasi risk artık gözükmüyor, ama küresel taraf herhangi yerden paytlayabilir, oraları da yakın izlemek lazım

3. aralık ilk üç gün endeks vadelide önemli bir aps değişimi olmamıştı, ama hisse vadelilerde üç gün de ciddi artışlar görmüştük 8-9 milyar TL kadar.. dün hisse vadelilerde poz azaltması gördük 1 milyar kadar, endeks vadelide ise devasa bi aps artışı var 17 bin kontrat yani 2.2 milyar

kontrol shortçularda, 30-endeks ise aylık ortalamanın hafif altına kaydı, 11.700- 11.800 pivot seviyenin ütünde tutunması gerekir nşa

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    aralık ilk üç gün endeks vadelide önemli bir aps değişimi olmamıştı, ama hisse vadelilerde üç gün de ciddi artışlar görmüştük 8-9 milyar TL kadar.. dün hisse vadelilerde poz azaltması gördük 1 milyar kadar, endeks vadelide ise devasa bi aps artışı var 17 bin kontrat yani 2.2 milyar

kontrol shortçularda, 30-endeks ise aylık ortalamanın hafif altına kaydı, 11.700- 11.800 pivot seviyenin ütünde tutunması gerekir nşa
    Sanki ağırlıklar atılıyor, masa sallanıyor. Bugün biraz ümit verdi piyasa. Ptesi netleşir durum

Uçaklara ne diyorsun, insafsız bir stış var hem thy de, hem pegi de...iş rasyonellikten çoktan çıktı...ülkenin major olarak en avantajlı ve önü açık sektörü...oç ler intikam mı alıyor acaba, niye bu kadar avrupa uçu pazarından pay kaptınız diye!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. geçen hafta pazartesi yukarı sıçramış, sonra üç gün satış yemiş, cuma tutunmuş
    bugün pazartesi yukarı sıçrama günü olur

sonra faiz indirimi kaç olur? gündemine giriyoruz, 200 bp muayyen, 150 bp hayalkırıcı olur gibi görünüyor, gözler bankalarda

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sanki ağırlıklar atılıyor, masa sallanıyor. Bugün biraz ümit verdi piyasa. Ptesi netleşir durum

Uçaklara ne diyorsun, insafsız bir stış var hem thy de, hem pegi de...iş rasyonellikten çoktan çıktı...ülkenin major olarak en avantajlı ve önü açık sektörü...oç ler intikam mı alıyor acaba, niye bu kadar avrupa uçu pazarından pay kaptınız diye!
    hakkatten acıklı bi teknik görünüm var, petrol fiyatları da destekleyici olduğu halde.. senin pegi 200-günlük ortalamanın 30 lira aşağısında, yorum yapacak bi şey yok, olur da bi ara buralardan bi %10 sıçrarsa biraz poz azaltmak mantıklı olur gibi,

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    hakkatten acıklı bi teknik görünüm var, petrol fiyatları da destekleyici olduğu halde.. senin pegi 200-günlük ortalamanın 30 lira aşağısında, yorum yapacak bi şey yok, olur da bi ara buralardan bi %10 sıçrarsa biraz poz azaltmak mantıklı olur gibi,
    Mevzu çekya havayollarıymışBizim cin ali fakir pozu vermek için bizim hisse şu kadar kar ediyor, fiyatı bu; sizinkisi de ancak bu kadar eder demek için mi baskıladı şirketi..150 milyon euro, bedavaya aldılar sayılır
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

amerikan airlines 1 yılda düşüş kaydetmiş.
    Delta airlines son 1 yıl +%7 yapmış.
    Lufthansa yüzde 24 artıda ...

Bizdeki fayız mayız işlerini de hesaba katarsak
    acap olan şey normal olan mıdır kine.

Sayfa 272/272 İlkİlk ... 172222262270271272

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz