Artan

11,11 10 18:10
71,05 9.98 18:10
48,50 9.98 18:10
12,36 9.96 18:10
41,52 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,44 -9.98 18:10
439,75 -9.98 18:10
102,20 -9.96 18:10
238,50 -9.74 18:10
49,50 -8.5 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.361.813.303,76 18:10
9.026.347.178,19 18:10
8.881.048.352,85 18:10
8.429.581.264,75 18:10
8.188.687.342,34 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1084/1085 İlkİlk ... 84584984103410741082108310841085 SonSon
Arama sonucu : 8673 madde; 8,665 - 8,672 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Çift dinli sahtekar Yahudiler hariç herkese Günaydın.

YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN, YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL.

- Sabetaycılar: 17. yüzyılda Osmanlı Selanik merkezli Sabatay Sevi'nin mezhebi. Sabatay Sevi, kendini Yahudi mesihi ilan etmiş, ancak 1666 yılında Osmanlı otoriteleri tarafından Yahudiliği ifsad etmekle yargılanınca görünüşte Müslüman olmayı seçerek yargılanmaktan kurtulmuştur. Sabetaycılar, görünüşte Müslüman olup gizlice Yahudi inancını ve ritüellerini sürdürmüşler, bu nedenle "Türk gözüken Yahudi" olarak tanımlanabilirler.

- Pakraduni: Kürt, Ermeni, Gürcü kökenli olup, dış görünüşleri bu halklara benzeyen kripto Yahudi gruplarıdır.

- Mizrahim: Arap coğrafyasında yaşayan, Arap kimliği taşıyan Yahudi topluluklarıdır.

- Kaifeng: Çinli görünüme sahip, Çin'deki Yahudi topluluğudur.

- Meşhedi: İran (Fars/Pers) kökenli, Farsi gözüken Yahudi grubudur.

- Marrano: İspanyol ve Portekiz kökenli, dışarıdan Hristiyan görünüp gizlice Yahudi inancını sürdüren topluluklardır.

- Çala: Türkistan Türkü gibi görünen, Orta Asya kökenli Yahudi grubu.

Hangi peygamber bu dediği? Acaba sahte peygamber Sabetay Sevi mi? İyi araştırmak lazım kökünü.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Gümüş için 2026 öngörünüz ne?
    Altından daha iyi prim yapacak gibi geliyor bana.
    Bir fiyat aralığı tahmininiz var mı?
    Selamlar

2025 sonunu Gümüş 50 - 60 arasında bitirir gibime geliyor. 60 kırarsa zaten artık başka bir dünya.

2026 veya 2027 yılı için öngörüm Gümüş için 90 - 110 arası bir rakam olabilir. Gümüş de ana trend düşüş olmaz Trump süresi boyunca. Trump değersiz Dolar istiyor. Müsait bir zamanda detaylı grafik paylaşırım.

Olur da Gümüş de küresel finansal çöküş sebebi ile düzeltme olursa hiç panik yapmayın, Trump süreci süresi boyunca her düzeltme ek alım fırsatıdır.

Asla Gümüş de kaldıraçlı işlem yapmayın. Direk iflas ettirirler. Bizim zamanı bilmek gibi bir iddiamız yok. Sadece ana makro trendi bilebiliriz. Trump süresi boyunca zayıf Dolar temasının olacağı neredeyse kesin sayılır.

Gümüşe sadece BEFAS BES Fonları üzerinden stopajsız yatırım yapmak lazım. Daha önce yazdım şu anda yanılmıyorsam 6 tane Gümüş bireysel emeklilik fonu var. Vergisi yok. Yönetim gideri düşük. En temiz Gümüş yatırımı böyle yapılır. GMF GGJ KGC KJM KML VGD. Bu fonlardan asorti dağılım yapılabilir.

Ek olarak Türkiye borsasının da mevcut fiyatlamalarla XU100 ün 10bin taban olmak üzere 2026 da en az 15bin leri görmesi bana muhtemel geliyor. XTMTU hisselerinde olan güzel fonlardan alıp uzun vadeli tutulursa 2027 sonrasındaki seçime kadar enflasyon ve mevduatı yeneceğini düşünüyorum. Yani daha önce yazdım BIST100 10bin iken şimdi 11bin oldu. Dediğim zaman alan mevduattan daha iyi kazandı. Ama bence 2026 da BİST100 endeksi 15bini geçer. XTMTU temettü endeksi tefas yatırım fonlarından alınabilir. Hisse bazlı yorum yapmıyorum. XTMTU endeksine ait endeksi yenen ve sağlam yönetilen yatırım fonları alınabilir.
    Son düzenleme : kastirsef; 07-12-2025 saat: 18:47.

Değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

4. Ekimde tüm borsalar satış yiyince Gümüş 46 ya indi, bazı teknik analiz bilmeyen öküzler daha da düşecek derken ben yeni gelen taze parayla köküne kadar ek alım yaptım, sonra Kasımda 49 a düştü, yine bazı öküzler daha da düşecek derken ben yeni gelen taze parayla köküne kadar ek alım yaptım.

Benzer şekilde bunu 25t te 27 de 29 da 33 de 35 de 36 da vs vs her büyük düzeltme oldukça düzenli ekleyerek devam ettim, yani her büyük düzeltme ek alım fırsatıdır dedim. Elimdekiler çoğunlukla 22 den aldıklarım 2 sene önceden. Asla satmadım. Ama büyük düşüş olsun yine hiç tereddüt etmem yarın yine ek alım yaparım.

Trump süresi boyunca Gümüşte her düzeltme ek alım fırsatıdır. Ek alım yapacaksanız piyasanın panik yaptığı büyük düşüşlerde ek alım yapın. Nakitiniz her zaman kenarda beklesin ek alım yapmak için.

5.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    45 Yıllık hasretin bitmesini büyük bir özlemle bekliyoruz. 50$ a gidene kadar inişler çıkışlar olacaktır. Düz bir yolda değiliz. Her düzeltme ek alım fırsatıdır. Küçük yatırımcılar mümkünse BEFAS BES fonları üzerinden Gümüş yatırımı yapmayı değerlendirsinler. BES fonları Gümüş yatırımı yapmak için en rahat en güvenilir en kolay en vergisiz yöntemdir.

Bazı öküzler herkesi kendisi gibi inançsız zannediyor.

Halbuki KABALA büyü inancına sahip ezoterik okült tarikatlar için NÜMEROLOJİ ve SEMBOLLER çok önemlidir.

Gümüş ne zaman ki 666 yı görür işte o zaman bu sistem bana göre çökecek. Çünkü Gümüş bu sistemin belkemiği. Omurgası kırılacak. Yeni bir sistem kurulacak.

Bazıları Sabetayist lere neden taktığımı sorabilir? Aslında bunlar KABALA büyüsüne inanan sapkın tarikatlardan sadece bir tanesi. Buna benzer bir sürü sapık tarikat var. Kabala büyü kitabını okursanız, hangi dinden olursanız okun bunların takiyyeci olup normal müslümanları hristiyanları ve musevileri kandırdıklarını anlarsınız.

Kuranda bile Harut Marut kıssası ile bunlardan bahsedilir. Kabala büyü inancında olanlar her kılığa girip insanlığın yoldan çıkmasına sebep olurlar ve amaçları normal insanları köle yapmaktır.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Değerlendirmeniz için teşekkür ederim.

2026 veya 2027 de bilmediğimiz bir zaman diliminde 100$ göreceğimizi düşünüyorum. Bu o zamana kadar düz bir grafik olmayacak. İnişler çıkışlar olabilir. Düzeltmeler hatta sert satışlar olabilir. Düzeltme ve sert satışlar olursa ekleme yaparız. Yoksa elimizdekileri tutarız ve trend bitene kadar 2027 sonuna kadar bekleriz. Trump gidene kadar bekleriz. Çünkü zayıf Dolar teması varken, kıymetli metaller değer kazanmaya devam edecektir. Düzeltme ve çöküşler bizim için ekleme fırsatları olacaktır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,694
     Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Bazı öküzler herkesi kendisi gibi inançsız zannediyor.

Halbuki KABALA büyü inancına sahip ezoterik okült tarikatlar için NÜMEROLOJİ ve SEMBOLLER çok önemlidir.

Gümüş ne zaman ki 666 yı görür işte o zaman bu sistem bana göre çökecek. Çünkü Gümüş bu sistemin belkemiği. Omurgası kırılacak. Yeni bir sistem kurulacak.

Bazıları Sabetayist lere neden taktığımı sorabilir? Aslında bunlar KABALA büyüsüne inanan sapkın tarikatlardan sadece bir tanesi. Buna benzer bir sürü sapık tarikat var. Kabala büyü kitabını okursanız, hangi dinden olursanız okun bunların takiyyeci olup normal müslümanları hristiyanları ve musevileri kandırdıklarını anlarsınız.

Kuranda bile Harut Marut kıssası ile bunlardan bahsedilir. Kabala büyü inancında olanlar her kılığa girip insanlığın yoldan çıkmasına sebep olurlar ve amaçları normal insanları köle yapmaktır.
    İyide hasta biraz sallamışsın,havas ilmini çok iyi bilirim kitaplarıda bende mevcut,trampette bir tarikat üyesi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,694
     Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Hangi peygamber bu dediği? Acaba sahte peygamber Sabetay Sevi mi? İyi araştırmak lazım kökünü.
    Menzilcide muhammet soyundan geliyorum dedi milleti soydu...

Sayfa 1084/1085 İlkİlk ... 84584984103410741082108310841085 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •