Herkes aynı şeyi düşünüyorsa, birileri düşünmüyordur. Warren Buffett
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
itlik yapıyorsun... eminim ki 5 para etmeyen bir tipsin. var git yoluna bokunu herkese bulaştırma...
yazdım it değilsen iyi anla
onlardan değilim olsaydım 3 kuruş emekli maaşına talim etmezdim...
söylediklerimin hepsi doğru özelden numaranı ver sana kim olduğumu anlatayım ama bu şekilde devam edersen seni doğrudan etiketleyip meşhur kanun maddesiyle şikayet edeceğim. arap yalayıcısı olmadığımı ispat ettim. haram yeseydim zaten senin gibilerle muhatap olmazdım...
sana ne lan kimin karısının kaç defa hac yaptığı. eğer diyebiliyorsan çıkar dersin? eğer kamu kaynaklarıyla gidiyor ise kalemşörlük yapmadan suç duyurusunda bulunursun...
haram yiyeni sorduğumu veya sormadığını burada sorsan cevabını alırdın...
bundan böyle beni muhatap alacak şekilde yazma... edebinle davran ve oku git. eğer yazacağın bir analiz var ise yaz ve okunsun süürekli havlayıp aynı şeyleri yazmadan bıkmadın mı. üstelik seni uyardım halkı kinb ve düşmanlığa tahr,ik etmek maddesiyle direk bir yerlere atılırsın ona göre
Hadi kolay gelsin ,
akşam powell,
yarın merkez , Avrupa seneye faiz artırımlarını konuşuyor belirsizlik belirsizlik.![]()
bb79,
Daha öncede sana yazdım başka şeyleri eleştirelim ama başkalarına kızıp insanların inançları üzerinden dalga geçip laf sokma işi yanlış olur insanlara buradan yürüme .
Suriye daha önemli gibi. Orada yeniden oyun kuracaklar gibi. Harekat mı entegrasyon için zorlama mı bilmem ama bir harekat yolda gibi..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri