Sayfa 106/690 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 841 - 848 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Sn ergin23, kırmızlı bölge konusuna katılıyorum belki bir iki yukarısı da mümkün. Benim tek endişem aşağıya dönüşün olması durumunda kimin o fiyatlardan çıkacağı?.Şayet yön yukarı olacaksa işlem hacminin düşük olması ve mal çıkışının olmasına müsaade edilmemesi gerekiyor gibi geliyor bana..

Eski günleri yad edelim.. NOT.En az zarar yazdığım,portföyümdür

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Sn ergin23, kırmızlı bölge konusuna katılıyorum belki bir iki yukarısı da mümkün. Benim tek endişem aşağıya dönüşün olması durumunda kimin o fiyatlardan çıkacağı?.Şayet yön yukarı olacaksa işlem hacminin düşük olması ve mal çıkışının olmasına müsaade edilmemesi gerekiyor gibi geliyor bana..
    sn venedik

bundan böyle çok hikayeler işlenerek yönü yukarı çevirecekler birileri satıp çıkacak birileri yeni pozisyonlar açacak yeni beklentiler oluşacak ( şu işe atılıyoruz bu işi yapacağız yeni kan yeni yönetim vs vs bunun bir örneği kervan hissesinde yaşandı )

yukarıdaki grafik esemin büyük yükselişinden sonraki durumu gösteriyor bu sefer tersini düşünün belki böyle olacak

belki böyle

belki böyle

belki biraz daha sert yukarı çekilecek

ama yön yukarı diye düşünüyorum.
    yatırım tavsiyesi değildir

Ergin kardeş ,halen esemslemedin mi????

NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

5.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Ergin kardeş ,halen esemslemedin mi????

yok hala almadım almayı da düşünmüyorum ben başka bir güzellikteyim.

6. hissede uzun süre bekleyenlerin altın gücü bence hisseyi sizden daha iyi bilenin olmaması tek handikapı fazlaca paranoya yapmadan hareket etmektir.

7. Hatırlarsanız beni bir ara patronun adamı da sanmışlardı

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Eski günleri yad edelim.. NOT.En az zarar yazdığım,portföyümdür

İşte tamda bunu demek ıstemıstım amortı etme konusunda sanırım 1100 lot cıvarı malın var 30 kurus ve altında epeyce kalmıs bu kağıt 10 bin lot 3 bin lira ederdi total 11 bin lot ortalama 6500 lira civarı 80 kurusdan dahi verilse 8800 ederdi o yuzden bu kağıtta adamlar gercekten yıllar sonra iyi sıçrama yaptılar bundan sonrası ne olur mechul

Sayfa 106/690 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •