Originally Posted by
KARADUMAN
kısavade kardeş sistem AL a döndüğü için mal aldık..mal aldığımız için sistemi döndürmedik..dibin dibinden malları aldık tepeden de almadık..birkaç ay bekledik hepsi bu..uzun vade yukarı trend beklediğimiz için aldık..sadece tepkiye oynamıyacaz..
12.000 ler kırıldığı an bak bakalım o dipteki kaatlar ne oluyor..
Sistem hiçbir zaman sat değildi. Ee hani Eko yoksa borsa yoktu bizde sana meram anlatmak için bir kamyon laf yedik bir sürü insanla gereksiz polemik yaşadım senin yüzünden. 230 Usd sonuncusu bollinger içinde kalan 3 lü dibi mi görmedin sen şimdi o zamanlar 5000 diye sallarken. Cidden ya ben senin yüzünden yediğim laflar için sana hakkımı helal etmiyorum.
2 lafımda bu adamın yüzünden bana laf edenlere yaw adam şimdi diyor ki USD bazında endekste prim varsa AKP seçimi kazanır.EEE bana gelince bir kamyon laf ediyordunuz.Kaldı ki ben asla siyaset için de yazmadım bazı yazılarımı yatırımcı mağdur olmasın diye yazdım şimdi niye 2 kelam etmiyorsunuz?
Cidden bana o gün çemkirenler bugün 2 laf etmeyecekse alayınız benim gözümde kuzusunuz.Nokta
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri