Artan

4,52 9.98 11:10
6,95 9.97 11:10
14,78 9.97 11:09
419,50 9.96 11:09
57,45 9.95 11:10
Artan Hisseler

Azalan

61,75 -9.99 11:10
34,86 -9.97 09:55
52,20 -9.92 11:10
327,50 -8.13 11:10
13,85 -6.42 11:10
Azalan Hisseler

İşlem

1.934.322.870,20 11:10
1.591.148.894,25 11:10
1.487.000.772,06 11:10
1.485.618.072,50 11:10
1.483.620.216,20 11:10
Tüm Hisseler
Sayfa 111/111 İlkİlk ... 1161101109110111
Arama sonucu : 886 madde; 881 - 886 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    kısavade kardeş sistem AL a döndüğü için mal aldık..mal aldığımız için sistemi döndürmedik..dibin dibinden malları aldık tepeden de almadık..birkaç ay bekledik hepsi bu..uzun vade yukarı trend beklediğimiz için aldık..sadece tepkiye oynamıyacaz..
    12.000 ler kırıldığı an bak bakalım o dipteki kaatlar ne oluyor..
    Sistem hiçbir zaman sat değildi. Ee hani Eko yoksa borsa yoktu bizde sana meram anlatmak için bir kamyon laf yedik bir sürü insanla gereksiz polemik yaşadım senin yüzünden. 230 Usd sonuncusu bollinger içinde kalan 3 lü dibi mi görmedin sen şimdi o zamanlar 5000 diye sallarken. Cidden ya ben senin yüzünden yediğim laflar için sana hakkımı helal etmiyorum.

2 lafımda bu adamın yüzünden bana laf edenlere yaw adam şimdi diyor ki USD bazında endekste prim varsa AKP seçimi kazanır.EEE bana gelince bir kamyon laf ediyordunuz.Kaldı ki ben asla siyaset için de yazmadım bazı yazılarımı yatırımcı mağdur olmasın diye yazdım şimdi niye 2 kelam etmiyorsunuz?

Cidden bana o gün çemkirenler bugün 2 laf etmeyecekse alayınız benim gözümde kuzusunuz.Nokta
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. BEN 7000 LER DİYELİ 1 YIL OLDU..1 yıl önce bu ortam ve teknik göstergeler var mıydı..1 yıldır borsa primlendi ama kağıtlar neden düştüler o zaman..haaa pahalıydı değil mi..teknik aşağı diyordu değil mi..
    ben kağıt bazlı bakıyorum..1 yıl önce bazı kağıtlar tamamen teknik nedenlerle hakkaten daha da düşmesi gerekiyordu, bist100 deki düşüşü de siyasi el engelledi..zaten bu düşüş olmadığından kağıtlar 1 yıldır sürünmediler mi..evet..bist100 ü tınlamadılar mı..evet tınlamadılar..
    yalan mı..yalan değil..bankalarla sanayilerle endex yukarda tutuldu..tarihte bu yapı ilk kez oluyor..nedeni nedir..SEÇİM..
    yukarı yönlü yeni trendde paralar borsaya girmeden AKP bu ortamı düzeltemez..seçimi kazanmak istiyorsa buna mecbur..
    tarihte ilk olan bu yapı yani bist100 yukarı kağıtlar aşağı İLK KEZ OLUYOR..ÇÜNKÜ İLK KEZ BU KADAR BOZUK SİYASİ ORTAM VAR..
    olması gereken 1 yıl önce endexin 7000 lere düşmesiydi kağıtların 7000 lere düşmesi gibi düşmeliydi..

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sistem hiçbir zaman sat değildi. Ee hani Eko yoksa borsa yoktu bizde sana meram anlatmak için bir kamyon laf yedik bir sürü insanla gereksiz polemik yaşadım senin yüzünden. 230 Usd sonuncusu bollinger içinde kalan 3 lü dibi mi görmedin sen şimdi o zamanlar 5000 diye sallarken. Cidden ya ben senin yüzünden yediğim laflar için sana hakkımı helal etmiyorum.

2 lafımda bu adamın yüzünden bana laf edenlere yaw adam şimdi diyor ki USD bazında endekste prim varsa AKP seçimi kazanır.EEE bana gelince bir kamyon laf ediyordunuz.Kaldı ki ben asla siyaset için de yazmadım bazı yazılarımı yatırımcı mağdur olmasın diye yazdım şimdi niye 2 kelam etmiyorsunuz?

Cidden bana o gün çemkirenler bugün 2 laf etmeyecekse alayınız benim gözümde kuzusunuz.Nokta
    Sağlam sopa yedin haklısın
    Üzüldüm adına
    Hatta 1.5 yıl foruma da giremedin

4. borsanınn 7-8 binli seviyelerine denk gelen kağıtlar tamamen teknik nedenlerle bu seviyedeler..
    bilanço yalan kardeşim..niye..bilançoda zarar olmasa millet şüphelenecek çünkü..topyekün algı kurulmalıydı..bu kadar kokuşmuş bir sistemimiz var..herşeyimiz ayarlı ve algı..
    eski zirvelerini geçen orta küçük ölçekli kağıtlara bakıverin zararları ne kadar fazla..ne oluyor onlara..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    borsanınn 7-8 binli seviyelerine denk gelen kağıtlar tamamen teknik nedenlerle bu seviyedeler..
    bilanço yalan kardeşim..niye..bilançoda zarar olmasa millet şüphelenecek çünkü..topyekün algı kurulmalıydı..bu kadar kokuşmuş bir sistemimiz var..herşeyimiz ayarlı ve algı..
    Masal anlatıyorsun ben sana karşı cevap yazarken sistem mükemmel mi dedim?Hadi beni geç yazı ile dedik takmadın yaw Bulut a bir kamyon laf ettin o zaman özür diledin mi? Bulutun attığı grafiklere karşı attığın grafikler çöp onun bile farkında değilsin. Bunları sana son kez yazdım yerinde olsam cevap falan vermeye kalkışmam sadece özür dilerim yazmanı tavsiye ederim. Bu konularda son yazım.Dayanamadım kendimi tutamadım yazdım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. bulut ya da diğerleri AL demişse tam 1 yıl önce yani, kağıtlar ne kadar düştü 1 yıldır söylesene..len ben 1 yıl önceki fiyatın nerdeyse yarısından aldım malları..yarı fiyatından aldım..aloooo..,endexe bakılarak hisse alınmaz..alırsan yarıya düşer bangır bangır bağırırsın..
    neyse 12000 ler geçtiği an hisse bazlı ralli başlar..daha erken..uyuyacaklar biraz daha..

Sayfa 111/111 İlkİlk ... 1161101109110111

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •