ISMET....SIRA....ANADOLUNUN TURKLESTIRILMESINE GELDI....
rumca konusan herkesi yunana gonderelim....turkce konusan herkesi bize alalim...adi...MUBADELE...gerceklesiyor....ve turkiye yuzde 95 musluman oluyor....yoksa yuzde 65 di....
eksik kalan....TURKIYEDEN KOPAN ARAP DEVLETLERI ILEDE MUBADELE YAPILMALIYDI....bu medrese cikisli herkesi oraya....orada turkce konusan herkesi buraya almaliydik....bu olmadi....SERIF HUSEYN HICAZ KIRALI....kabul etmedi...
TURK MILLIYETCILERININ GIZLI TARIHI....
ASIMILASYONLA MUCADELE....felan gibi hassas konular....toplumla tartisilmaz....HASSASTIR BU.
burada keseyim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
mesele şu :
şuan akepe-mhp oyu iktidar olmaya yetmiyor
akepe'nin, yanına başka parti alması lazım
tek seçeneği DEM..
(o bir tane yavuşak vardıya, adınıda unuttum... seçime yaklaştıkça bi yavuşak çıkmazsa )
yanlız REİS ''DEM'i alırsam, dem ne getirir, ne götürür ? '' onun ince hesabında
o yüzden; bu 1 senelik ''pkk fesih '' SAFSATASI ile kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.
fesih falan hikaye...
olay ''kemik oyumu kaçırmadan, PKK'yı nasıl yanıma alırım ? ''
PKK'dan kastım... DEM PARTİ'dir
PKK= DEM... DEM=PKK... ispatlanmış apaçık birşeydir.
Son düzenleme : çıtak; Bugün saat: 20:33.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
son Cumhurbaşkanlığı seçiminde sadece 1-2 hafta kalasıya Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladıki sorgulama fırsatı vermediler bize..avladılar bizi..meğersem son ana kadar adaylığı bekletmenin mantığıda buymuş zaten..neyse verdik Kılıçdaroğluna..ama defalarca yazdım gibi, neden Özgür Özel ya da İmamoğlu ya da diğerleri hoop dur bakalım aday olacak en son kişi sensin çünkü seçimi alamayacak tek kişi sensin diyemedilerdi..şimdi bağırıyorlar..neden şimdi neden seçimden evvel değil de şimdi bağırıyorsunuz..bunu bizde akıl edemedik çünkü seçime 1-2 hafta kalasıya kadar beklettiydi adayı..yeni uyandık..
demem o ki, DEM partisine yakınlaşmalarına gerek yok zaten..bir yolunu bulurlardı yine..
devlet istediğini almak için veriyor gibi yapabilir..bakalım kuzu hocam zaman gösterecek..
Yer İmleri