Sn kuzu, japonyadaki olası faiz artışının, geçen seneki gibi borsamızı olumsuz etkilemesi söz konusu olur mu..
Sn kuzu, japonyadaki olası faiz artışının, geçen seneki gibi borsamızı olumsuz etkilemesi söz konusu olur mu..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
YAVUZ SULTAN SELIM....
suriye ve misiri memluklu TURK DEVLETINI yikip almistir....
suriyeye....CANBERDI GAZALI beyi vali yapmis....misira HAYIR beyi vali yapmistir....ikiside suriyeli....
iki yil sonra...YAVUZ OLMUS....yerine oglu suleyman gecmistir....bu CANBERDI GAZALI hemen isyan etmis kendi devletini kurmustur...
bak....SURIYELI....
sonra....FERHAT PASA komutasindaki osmanli ordulari gelip SURIYEYI yakip yikmistir....insanlari tek tek oldurmek yerine...yuzer besyuzer olarak camilere doldurup yakmistir....
bunu gordukten sonra....bir yuz yil uslu durmuslardir....sonraki 300 yil....OSMANLIYA BU BOLGE KAN KUSTURMUSTUR HEP...3 CU napolyon....teseekkurler ya isa....fransaya bagli bir suriye yok demistir....cunki...bolgedeki osmanli pasasi bile napolyana mektup yazip....senin valin olmaya hazirim demistir....ucuncu napolyon...bu yuzden ISHAL olmustur....IHANET ISHALI.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
geçen sana bir yazı derlediydim,...atacaktım buraya dedim boşver,
kuzzu nihayetinde görür,..
bahtını Ukraynada Avrupada arıyordun çünkü,...
az güneyine bak oralara in diyecektim hele,..
şimdi yeni yeni inmeye başlamışsın,
satacak neyi kaldı Tr nin, o nedenle cari satışlara başladı,..
kafayı kaldırabilirse içeriden Suriyeyi verecek alıcısına dışarıdan, amma o alıcı o hızla içeri çullandı,
dışarıyı içeriyi kapadı bütün mallara alıcıyım diyor,
öle bir açmaz var Tr de,...
dolaysı ile hökmet Suriyeye baktımı içeriyi görüyor, içeri baktımı Suriyeyi,...
hökmet şunu görüyor,..
Tr ye para Suriyeden girer(Suriye para yapar manasında), ABD ile düz yada Suriye yüzünden Tr den para çıkar (Tr ye para gelmez manasında), ABD ile ters
ama nasıl bir türlü kıvarımıyor genç Ottoman empire,...
alıcı kapya dayandı, ya malını ya canını diyor,
Tombraks lı günler malum, hamiline yazılı yakından takip ediyor hisselerini...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri