Artan

34,54 10 18:10
382,25 10 18:10
57,80 9.99 18:10
155,30 9.99 18:10
13,89 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

38,72 -10 18:10
51,75 -10 18:10
143,40 -9.98 18:10
215,80 -9.97 18:10
11,92 -9.01 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

4.764.916.214,14 18:10
4.530.724.894,13 18:10
4.347.311.377,12 18:10
3.617.978.153,58 18:10
3.534.445.408,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 141/142 İlkİlk ... 4191131139140141142 SonSon
Arama sonucu : 1135 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    OLABILIR.....

bu soylemek istedigimi degistirmez....

GERCEK PARA NEDIR....

misal....TUPRAS mi gercek paradir....110 milyon insana benzin ve mazot veriyor....DOLAR mi....yoksa turk lirasimi....yoksa ALTIN mi...

tabiiki....gercek para....TUPRASTIR....

tum paralar tek ise yarar....bir TUPRAS yapmak.....ALTIN benzin uretemez....

oyleyse....

SORU SUDUR....KAC TON ALTIN HARCAMALIYIM KI....yeni bir TUPRAS yapayim....yeni bir ASELSAN yapayim.....

insanoglu nedir.....

ILIZYONLA YASAR.....bugun ki ilizyon....ALTIN HERSEY.....

yarin ki ilizyon ise....TUPRAS HERSEYDIR.....

iste bu....DEGISIMDIR.
    Tamam da iki hissede zirvelerinde. Öneri için söylemiyorum giderim çip üretecek diye millet 180 de saldırıyordu ona bakılırsa ARCLK te bir marka giderim 108 den onu alırım.Al sana beklenti ise beklenti.Çip işi Tüprş benzin işinden çok daha önemli.

Senin tarzın bu olmalı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,230
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Sayın güneysu başkanım, kuzu'yu hiç gerçekten gördünüz mü?

Wassap aracılığıyla da olabilir.

Seviyeleri karıştırıyor da, gerçekten işlem yapıyor mu merak ettim!
    Fotoğrafları var bende, BaBo ile beraberken, ben gidemedim usa'ya

telefonda da çok konuşmuşluğumuz var.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Tamam da iki hissede zirvelerinde. Öneri için söylemiyorum giderim çip üretecek diye millet 180 de saldırıyordu ona bakılırsa ARCLK te bir marka giderim 108 den onu alırım.Al sana beklenti ise beklenti.Çip işi Tüprş benzin işinden çok daha önemli.
    yaw soul....

diyelim 13 000 endekse vardik....aselsan ve tupras gibileri duzeltmeye girerken....EREGLI VE SISE gibiler rally yapar....

TURKIYE DEMEK NE DEMEKTIR....TURKIYE DEMEK BU SIRKETLER DEMEKTIR....bunlar olmasa....turkiye diye bir ulke olmaz.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Fotoğrafları var bende, BaBo ile beraberken, ben gidemedim usa'ya

telefonda da çok konuşmuşluğumuz var.
    yalan soyleme....gercegi soyle....

kuzu diye biri yok....BENIM IKINCI NICKIM O de.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    yaw soul....

diyelim 13 000 endekse vardik....aselsan ve tupras gibileri duzeltmeye girerken....EREGLI VE SISE gibiler rally yapar....

TURKIYE DEMEK NE DEMEKTIR....TURKIYE DEMEK BU SIRKETLER DEMEKTIR....bunlar olmasa....turkiye diye bir ulke olmaz.
    Helal reyiz.
    Tam ben de bunu diyecektim, "TUPRS bu paralara kurulur mu?" diyince...
    Aç "ŞİŞE" topiğini, 2023 sonlarında PD'sine bakıp, "bu paraya Şişe kurulur mu?" diyenlerin cesetlerini görürsün bugün.

EK: TUPRS için bişey demiyorum dikkat edersen... Mantığa vurgu yapıyorum
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    yaw soul....

Sayın Kuzu beni hep sakıncalı sulara itiyorsun. Aklımdakileri yazarsam anlamayanlardan bir kamyon laf yerim.; yaw o dediklerinin patronları bakalım borsa gitsin, hisseleri gitsin istiyorlar mı? bak ISCTR de ortak satışı var? 17-18 lerden 0,5 USD de den satmayan şimdi 0,32 USD den ISCTR satıyor. Keza VESTL in patronu asla hissesi gitsin istemez.

Hemde Turgay abi durumu var üstüne bir de birinde.

Bu arada endekis USD ortalamalar hala tam hazır değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Kuzu ben hep sakıncalı sulara itiyorsun. Aklımdakileri yazarsam anlamayanlardan bir kamyon laf yerim.; yaw o dediklerinin patronları bakalım borsa gitsin, hisseler gitsin istiyorlar mı?
    aferim....iste olay bu....TUM HADISE BU.....

KAC OLIGARG....bu iktidari yikmak istiyor.....ince islere girdin incik.

bu islerin piri....LAZ GUNEYSUDUR....derin ilmi var....MAKARIOS....papaz emme devlet baskani olmustu.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    sevgili kisa vade....

5 USD hedefini cok az buluyorum artik....

o hedefi verdigimde.....ALTIN 1800 DOLARDI....ALTIN 4500 SIMDI....

PARA ALTINDIR....dolar degildir....simdiki hedefim 10 usd.....5 degil.

DEGISIMLERE ADAPTE OLMAYI OGREN....

GECMISTE KALMA....

SU AKIYOR.....hergun dus yaptigin su....AYNI SU DEGIL....bunu ogren.
    Reyiz, OVP 2026 tahmini kuru 46,60 TL.
    Öngörünü 10 USD olarak izninle not ediyorum.
    Hayırlara vesile olsun inşallah.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 141/142 İlkİlk ... 4191131139140141142 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •