Originally Posted by bb79 Hah sonunda hindiden vazgeçtin demek şükür yooo kurbana erteledim onu...
Originally Posted by bb79 Bu nasıl bir benzetme küfür vs. Ben buradan itibaren yazışmayı sonlandırıyorum Siz borsa paylaşımlarınızı yapınız bu konular size hiç yakışmıyor Dahada yazmıyorum sizde yazmayın rica ediyorum Sen devam edersen sıra oraya gelecek...!
''yalnız olmak, yanlış yerde olmaktan iyidir.''
Originally Posted by EMLAK yooo kurbana erteledim onu... He yaa pardon unutmuşum daha önce konuşmuştuk değilmi Kusura bakma yaşlılık işte
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Originally Posted by bb79 He yaa pardon unutmuşum daha önce konuşmuştuk değilmi Kusura bakma yaşlılık işte bu sene noyil babada iş yok napak.. aklımızla cingilbenz yapıya ralli malli yalan oldu
Ons'a gömüyorlar neden acep Oysa Çin tayvanı kuşatmış dört bir taraftan Tayvan'da füzelerini hazırlamış bekliyormuş
Originally Posted by EMLAK bu sene noyil babada iş yok napak.. aklımızla cingilbenz yapıya ralli malli yalan oldu Sabah bir haber okudum Millet yılbaşı rallisi bekliyormuş ama olmayınca tası tarağı altına gümüşe gömmeye başlamış diye Sen yoksun içlerinde değilmi
Originally Posted by bb79 Sabah bir haber okudum Millet yılbaşı rallisi bekliyormuş ama olmayınca tası tarağı altına gümüşe gömmeye başlamış diye Sen yoksun içlerinde değilmi ne yok abi ne gümüşü fayızdan memnunum.. kaplunmağa az gider ama devamlı gider .. o hikaye. riske edecek para yok bende. risk olacak parada önemsiz seviyede. iktidarın tüm nimetlerinden köküne kadar faydalanıyoz..
Originally Posted by EMLAK ne yok abi ne gümüşü fayızdan memnunum.. kaplunmağa az gider ama devamlı gider .. o hikaye. riske edecek para yok bende. risk olacak parada önemsiz seviyede. iktidarın tüm nimetlerinden köküne kadar faydalanıyoz.. Akıllı adamsın vesselam Karda yürür izini belli etmezsin Sağ gösterip sol vurursun Eskimo'ya kutupta buz satarsın Yağmurlu havada su içersin bu biraz saçma oldu
Forum Rules
Yer İmleri