askerlikte müthiş bir argo vardı bir zamanlar. gençler bir şekilde kendini normal ifade etmektense eril kültürle içli dışlı idi... sahi burada da benzer bir oluşum var gibi geliyor bana...
birbirini tanıyan birileri dönem dönem takılabilirler ama sanırım forumu bayanlar da okuyor biraz daha dikkatli olunması mümkün değil mi?
Aslında biraz emlak haklı. Viop konuşan yok burada sıkıntı bizim de çok geyiğe dönmemiz. Viop topiği burası. Ben hisse topiklerinde yazmayı kestim kendimce nedenlerimden. Hissecinin burada ne işi var? Zamanında çok laklakladık ama en azından artık vob yapman batarsınız demiyoruz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar din konusunda inandığınız ya da inanmadığınız sizi bağlar hakarete formu çirkinleştirmeye gerek yok. Herkes inanca saygı göstermelidir.
Birbirinizin anasına avradına küfür etmeyin *****zın avradınızın burada sizin yaşadıklarınızdan haberi yok her insan bu küfürleri kaldırmaz olay başka yerlere gider bende buradan bütün herkesi şahit tutuyorum yaşanacak hiç birşey şeyden sorumlu olmam diğer bir konu din olayı herkes neye inanmak istiyorsa inansın herkesin inancına saygı duyulsun bu konulardan bende rahatsızım .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri