Originally Posted by
cumbaba
Benim argumanimi anlamamakta israr ediyorsunuz benim argumanim son derece net kap'ta bu sirketin zaten %25 civari patronlarda kmt ile birlikte + %5 Tera daha yeni satis yapildi kamuya acik bilgi + 3 tane buyuk montanli bu hisseyi tasiyon spekulatorlar var buda kap'ta mevcut + yatirim fonlari ve digerleri toplamda %40 - %50'ye yakin butun soyledigim bunu da yatirim fonlari verilerine, takasa bakip gorebilirsiniz, matrix veya fintables gibi ortamlarda.
Siz neyi tartismak pesindesiniz cozemiyorum, ortada bir iddia yok benim tarafimda acik veriler uzerinden bilgilendirme var.
Sonuc, kalan yaklasik en az %50 en fazla %60 kucuk yatirimcidir ve ortalama kisi basina 2000-2500 lot tasir yine kamuya acik bilgi olan 325 bin yatirimci ve 650 milyon (%50-%60) hisse miktari uzerinden, umarim yeterince acik olmustur.
Kimseyle bir tartismaya girmek gibi amacim yok, siz yine bildiginiz gibi yapin ancak bu hissede cok kucuk yatirimci var argumani sayi olarak dogru olsada, agirlik olarak, nicel olarak bu boyle degil, bunu aciklamaya calistim, umarim anlasilmistir.
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
Arkadaşım, % 25 civarı patronlarda diye açıkladığınız cümlede siz halka açık olmayan payları da bu işin içine katıyorsunuz bu yaptığınız hesapta. Fiyatı belirleyen fiili dolaşımdaki paylardır.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Yer İmleri