Meh reyiz...
Sağolsun elamann biri duymuş sesimizi:
https://x.com/Kisas_i_Enbiyaa/status...568549419?s=20
Meh reyiz...
Sağolsun elamann biri duymuş sesimizi:
https://x.com/Kisas_i_Enbiyaa/status...568549419?s=20
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
HOSGELDIN 2026.....SERMISIN HAYIRMISIN.....
mehemmed....2025 de ortalama yuzde 44 faizi verip.....DOLARI BULDU.....borsa en iyi yatirim araci idi....ikinci faiz...ucuncu doviz....
2026....
deki....mehemed ortalama yuzde 35 tl faizi verecek....
deki....gercek para....altin ve gumus....uctu.....BURADAKI PARA MIKTARI NERDEYSE 3 E KATLADI.....
deki....2025 de faizle kurulmus....KARARSIZ DENGE bozuldu.....
neeeee....KARARSIZ DENGE bozuldu mu? diyorsun....
yani...bir miktari borsaya yerlesmis....bir miktari dovize yerlesmis....bir miktari tl faize yerlesmis....bir miktari kiymetli madene yerlesmis.
OLAN....
TURKIYEDE KI TOPLAM PARA.....
BU YERLESME DENGE ORANLARINI YIKIP.....yeni bir DENGE mi kuracak....
analiii....???????
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
DEDOLARIZATION MI.....
ula oda neki.....
ula vallaha bilmiyim.....URUS ICAD ETMIS....ruble ucmus....yukarida kuzu yazmis....
UFURMUSTUR ula.....
heeee....ufurukcu....tehniktende hec anlamiy....
al....
gelmis.....UFURMUS....TEHNIKTE BELE SEYLER YOK KI....
HIC BIR POHHTAN HUBARI YOK....emme GRAFLARI CIZIYOR....sonra biz onun cizdigi graflari forumlara asip......bir pohh yaptigimizi saniikkk.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Benim gibi ömrü piyasalarda geçmiş yaşlı AKBABA bu icraatları ve sonuçlarını görmüştür.......
Tansu Çiller ve beyninin yarısı Osman Ünsal ile aynı anda Faiz ve kur aşağı politikası ve sonuçları......
Mevcut durum buna müsait.....
Ama bunu RUS bulmadı.....Tamamen yerli ve milli bu politika......
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..
dogru bu....
eger bu ise 2026.....
simdi ilk uc ayda yuzde 25 cikarak BIST....karsilama toreni yapacaktir....sevgili AKBABA...
GOSTERGE KAART olan....ve elimizdeki 5 spekulatif kaartan biri olan....ALARKO.....75 DEN 105 E CIKARAK BUNU MUSTULAMAKTADIR....
DEDOLARIZATIN SILAHI OLAN....merkezdeki rezervlarde....neredeyse 200 milyar dolara ulasmakta....buda bir mustudur.
GRAFLARI BEN CIZARIM....TEKNIKCILER ONU ASAR....AHKAM KESERLER....ben cizip....TIRLARI YUKLEYIP GITTIKTEN SONRA.
yeni GRAFI CIZACAGIM....tek bir gosterge kaldi geriye....SURIYE.....AL KURTULMU....VER KURTUL MU.....TRUMP YENI YILA katil netanyahu ile girdi.....anlami....VER KURTUL gibi bu.
Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 17:37.
birlikte okuyun....
ne yapiyorum....BELE BELE OLACAK DIYORUM....alttaki yorumda....ELESTIRILERI BEKLIYORUM....geldi bir tane....
sevgili AKBABA....
dediki....yaw kuzu bu yerli....urus degil...biz icad ettik....
bu yeterli mi....hayir degil....
bekliyorum ki....SURU....BUNUN OLMASI MUMKUN DEGIL....BU BIR UFURUK DESIN....
DEDIMI....
EYLEM BASLIYOR....
1-43 ILA 43.5 ARASINDA dolari longluyorum.....
2-50 ye ciktimi....DOLAR LONGLARI KAPAYIP tirlari yukluyorum....
3-50 den DOLARI SHORTLUYORUM.....40 a dogru dusunce....SHORTLARI KAPIYORUM....tirlari yukleyip gidiyorum....
BUNA YORUMUN PARAYA DONUSTURULMESI DENIR....
bunda esas nedir....SURUNUN PISKOLOJISIDIR....bunu tespit etmek ucun forumlarda yaziyorum.
uyari.....
unutmusum yazmayi.....HEDEF FEYZA-1 topigimin motoru olan....KKM NEREDEYSE KALKTI....6 MILYARA DUSTU....
HEDEF FEYZA-2 ucun yeni bir MOTOR gelecek.
Yer İmleri