Şair beynimizle oynuyor..Yokluyor...Lütfen beyninizle oynatmayın....YETER OYNAMA ARTIK KUZU.....
Bulmacanın çözümü buradadır...Bundan sonra ne olacak buradadır...Gösteriyor ama vermiyorDevamını ZAMANI gelince anlatacak..
Yukarda anlatılan 1994 krizi..Sebeb ben bu işin profu olarak faizi ve kuru eş zamanlı indiricem...
WAY ANASINI.......
Beyninin yarısıyla beraber İNDİRDİLER.....Borsa FEZA...Sürü MUTLU....RALLY...
WAY CANINA demek keramet İNDİRMEKTE......HEMDE BERABER İNDİRMEKTE........
Way be.......
Devamını svg. kuzu anlatır....
Mutlu geçen günlerin ardından kan akan sokakları.....
ZAMANIN ne kadar önemli olduğunu...Borsanın sadece long only olmadığını vs...
Bilenler için yükseliş ve düşüş fırsattır..
Borsa yükselişe yeni başlıyorSA , filmin sonunu anlatmak
Faiz ve kur beraber düşüşü denendi..Yeniden denenmez sanırım......
RUS değil TÜRK deneyi olduğunu anlatmaya çalıştım..Kuzu eğitim vererek trade eder..Bu bir eğitim başlangıcı..
Bende eğitim kabiliyeti yok..
Burda düşer /çıkar , al veya sat yok...Aklını kullanma eğitimi var..Eğitimci KUZU.....
Sevgiler....
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..
Son düzenleme : AKBABA; Dün saat: 20:34.
Borsada 38 yılım geçti , gitti.....
Bir tane daha KUZU bulamadım...Bulamazsınız.....
Lütfen kıymetini biliniz.......
Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..
Aynen bulamayız
kuzu emmi farklı..okumak da çok keyifli..
özenle seçilmiş anlatım biçimi..bu işte de usta emmi..yazarlık farklı bişey..birikim lazım..
bazen ağır eleştirler gelmesine rağmen yazmaktan vazgeçmeyerek bilgisini dikkat çekici üslubuyla yazıya dökmesi taktire değer..
dediği gibi kimi tekniğin geleceğini görür kimi gördüğünü çizer..fark var..kıskanmayın taktir edin adamı..
yön yukarı ya da aşağı, bir uğraş var, kafa yorma var, en önemlisi bilgisini paylaşma var..teşekkürler kuzu emmi..
kendine, sevenlerine ve okuyuculara bereketli sağlıklı mutlu ömürler diliyorum..
Yer İmleri