Açığa satış izni versinler en azından.
açıkta kalan ay sonunda darphaneye fiziksel teslim yapsın. anında bikaç onz ben sataarın açığa.asdasds.![]()
Açığa satış izni versinler en azından.
açıkta kalan ay sonunda darphaneye fiziksel teslim yapsın. anında bikaç onz ben sataarın açığa.asdasds.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yılların yastık altıncısı ayşe teyze bile S1 almadığına pişman.
Ne Stopaj var, ne makas var hisse senedi gibi şıkır şıkır alıp satıyorsun
Bu altın sertifikası çok tuttu.
S2 piyasaya sürmeleri lazım, kapış kapış gider
Kurtlukta düşeni yemek kanundur
Hamdım Piştim Yandım
Bu altın olayında,
yaklaşık 10 senedir, banklar Vatandaşın yastık altı rezvlerinin peşine düşmüştü,
işte altınlarınız getirin bankamıza türnden kapmpanyalar vardı,
yastık altını çözmede başarı sağlanamadı,...aslında bir kayıt altına alma projesi idi,..
şimdi işin menbaı olan kuyumculara kurallar getiryorlar, münkün mertebe kayıt olayı için uğraşıldığı besbelli,...
kayıt,............................................ .................................................. ............................................
şeye benziyor, pasaport işine, malum eski defter tipi pasaportlar kalkmış, çipli pasaportlar gelmişti,..
pasaport işini bu derece isteyen ülke ise dötünden en çok korkan ülke ABD birleşik devletleri idi,...
muhtemelen bu işi isteyen baskılayan yine odur,...kaydilik en sevdiği şey, ne kadar çok kaydi o kadar çok iz sürebilir,..
banklar zamanında o kampanyalarında başarılı olsalar imiş, şimdi vatandaş yerine altından onlar voleyi vuracaklardı,..
şimdi yine uğraşıldığına göre, kısmet kimin dötüne patlayacak, bekleyip göreceğiz bunu,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
saatlikte 13166.xx altında indikatör yarım .....cık ağızlı satışa geçiyor,...bilginiz olsun,..
bir sonraki 14:00 da realize devam ederse sat sinyalini doldurur tam verir,...
her durumda sat sinyali 13166.xx altında kalan fiyatlara duyarlı,...
trade yapmak isteyenler bu durumda 5 lik takip edebilirler,.. alt hedef ise solda sıkalada var
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri