Artan

3,41 10 18:10
190,30 10 18:10
20,90 10 18:10
149,80 9.99 18:10
70,50 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

21,96 -10 18:10
11,18 -9.98 18:10
16,95 -9.98 18:10
44,00 -9.98 18:10
2,53 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.682.698.512,25 18:10
10.423.614.149,00 18:10
8.776.313.074,80 18:10
6.973.338.929,56 18:10
6.858.344.629,37 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 570/601 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580 ... SonSon
Arama sonucu : 4807 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Viop LXIX

1. Gayrı resmi olarak, bütün dünya ülkeleri USA'nın eyaleti sayılıyor sanırım.
    Herif her gün en az bir devlet başkanı azarlıyor, tehdit ediyor.

"Trump, Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro ile telefonda görüştü: Beni aramasını ve üslubunu takdir ettim"

https://t24.com.tr/haber/trump-kolom...-ettim,1289149
    Son düzenleme : KısaVade; Dün saat: 09:12.
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Dün akşam bir adam vardı habertürk de, eski SGK başmüfettişi bu en düşük emekli aylığına zam yapılması büyük haksızlık bu bir sosyal yardımdır emekli maaşı böyle olamaz dedi.

Kısaca, yarım emekli maaşı alanlar var dedi yani 3600 günle emekli olanlar bunların mayışı normalde 8000 tl olması gerekirken 6000 günle 7000 gün primle 16 000 mayış alanla bunları eşitliyorsunuz diğeri neden fazla prim ödedi o zaman dedi.

Bunu ısrarla yazıyorum beni doğrudan ilgilendirmese de, dolaylı olarak ilgilendiriyor zira herkesin alacağı zammı bunlar tek başlarına alıp oturuyorlar, belki yüzde 12 artı 3000 seyyanen zamma belki yüzde 18 e gelecek artışa bunlar engel teşkil ediyorlar çünkü lup bütçeyi yutuyorlar.

Bunu herkesin anlaması için sürekli konuşmak hep konuşmak ve daima konuşup bu asalakları lanse etmek lazım. Bir de bu asalaklar ölünce karıları, bekar kızları da para almaya devam ediyor.

Bunlara para verilecekse sosyal yardım adı altında verilsin içlerinde 3-5-10 dairesi çifliği bağı bahçesi olan asalaklar, 8000 ise kök mayışları köküne kadar bu rakkam üzerinden mayış alıp oturmalılar, kökleri kuruyasacalar.

Tekrardan içlerinde zor durumda olanlara aynı paraya tamamlansın karşı değilim ama sosyal yardım olarak ve sadece 3600 güne babadan kıza 50 yıl, 60 yıl sürekli mayış dünyanın hiçbir yerinde yok benim de kızım var. Yanlışa yanlış deyip konuşmak lazım.
    Toplumun büyük kesiminin anlayamadığı ve emeklilerden nefret edilmesine neden olan "şükürcü, yedirmeyizci emekli" modeli tam olarak bu profil aslında. Mevcut haliyle bile temel ihtiyaçlar için yetersiz olsa dahi, oransal olarak hak etmedikleri bir maaşı alıyorlar mevcut uygulama sayesinde.

Uygulama o kadar garabet ki, örneğin 9000 gün tavan prim ödeyerek, 10 yıl önce emekli olmuş bir vatandaş ile aynı maaşı alıyorlar an itibari ile.

Uygulama böyle sürdükçe, yani genel emekli maaşına düşük, bunlara yüksek zamlar yapıldığı sürece tüm emekliler bu maaş skalasında birleşecek zamanla. Sosyal Güvenlik Uygulaması'na toplumun inancını kırmak, sistemi iyice çıkmaza sokmak için, daha iyisi yapılamaz.

Adam da şükür ediyor, çünkü ödediği 3 kuruş prim ile, oransal olarak asla alamayacağı bir seviyede maaş alıyor.
    Mesele sadece prim de değil. Siz yüksek maaş göstererek, yüksek vergi diliminden gelir vergisi ödüyorsunuz.
    Daha fazla KDV, ÖTV vb ödüyorsunuz, daha fazla prim ödüyorsunuz yıllarca.

Bu meselenin yarattığı en büyük sorun, insanların sisteme olan inancını yıkarak, sistem dışı yollara itmesi.

3. Saçmalıklara devam

Sabah 04:50 Akdeniz de 4.8 deprem olmuş kandilli rasathanesi
    Fakat AFAD da bu yok

Kimsenin kimseden haberi yok

Gözümüze ne sokarlar ise onu biliyoruz

Beyan ve değerlendirme yetimiz kahve sohbetinden ileri gitmiyor
    Ne dinleyen var ne duyan nede ilgilenen
    .
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Güldük, eğlendik...
    Bunu mu diyordun reyiz?

Çalışır mı?
    Tebrikler Vicente reyiz
    Görüntü böyle bende an itibari ile:

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    12,234
     Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Gayrı resmi olarak, bütün dünya ülkeleri USA'nın eyaleti sayılıyor sanırım.
    Herif her gün en az bir devlet başkanı azarlıyor, tehdit ediyor.

"Trump, Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro ile telefonda görüştü: Beni aramasını ve üslubunu takdir ettim"

https://t24.com.tr/haber/trump-kolom...-ettim,1289149
    ABD nin dış polikaları hep böyleydi insan hakları demokrasi gibi romantik maskelerle saman altından su yürüten diplomatik temayüllere nispeten dikkat eden başkanlar vardı

Esasında değişen tek şey Trump faktörü ..adam ABD politilkalarının saf katkısız vucut bulmuş hali ..eskiye göre aleni dillendirmesi bize ters geliyor

elde bu kadar güç karşı koyacak alternatif olmayınca ,köpeksiz köyde değneksiz dolaşma luksünü yaşıyor adam

Benim endişem bu kontrolsüz güç bu kadar aksiyon alırken bi yerlerde mayına basabilir

tekrar homosafiyenlerden başlarız ,,belkide neandertallardan

6. Benim ekranıma göre,
    XU030 Günlük Pivotun altında, ortalama ve Pivot Desteğinin bir tık üzerinde bu günkü açılışta:

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    ABD nin dış polikaları hep böyleydi insan hakları demokrasi gibi romantik maskelerle saman altından su yürüten diplomatik temayüllere nispeten dikkat eden başkanlar vardı

Esasında değişen tek şey Trump faktörü ..adam ABD politilkalarının saf katkısız vucut bulmuş hali ..eskiye göre aleni dillendirmesi bize ters geliyor

elde bu kadar güç karşı koyacak alternatif olmayınca ,köpeksiz köyde değneksiz dolaşma luksünü yaşıyor adam

Benim endişem bu kontrolsüz güç bu kadar aksiyon alırken bi yerlerde mayına basabilir

tekrar homosafiyenlerden başlarız ,,belkide neandertallardan
    Haklısınız... Ancak mevcut uygulamanın çeşitli yan etkileri var toplumsal olarak bütün dünya üzerinde.

1-Aşırı sağ ve ırkçılığın yükselişi.
    2-Göçmen karşıtı(nefrete dayalı) görüşlerde yükseliş.
    3-NATO vb. kurumların dağılmaya yüz tutması.

Çok sayıda yan etkisi olacaktır bu politikaların.
    "Oraya çökerim, burayı alırım, şurası zaten benim!" diyerek köpeksiz köyde değneksiz gezen tipin uluslararası siyaseti dönüştürmesini izliyoruz. Yeni konjonktürde AB şapa oturdu.

Trump NATO'yu da tartışmaya açtı. "İhtiyacımız olsa geleceklerinden emin değilim" diyerek.
    Lan senin ne ihtiyacın olabilir NATO'ya?

EK: Trump'ın üslubu ve siyaset yürütme biçimi Amerikan sağını orgazma ulaştırmış gibi görünüyor.
    Biden'in görece nazik üslubu ile billur geçiyorlar:

Sayfa 570/601 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •