Artan

3,41 10 18:10
190,30 10 18:10
20,90 10 18:10
149,80 9.99 18:10
70,50 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

21,96 -10 18:10
11,18 -9.98 18:10
16,95 -9.98 18:10
44,00 -9.98 18:10
2,53 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.682.698.512,25 18:10
10.423.614.149,00 18:10
8.776.313.074,80 18:10
6.973.338.929,56 18:10
6.858.344.629,37 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 603/605 İlkİlk ... 103503553593601602603604605 SonSon
Arama sonucu : 4836 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. İSTANBUL 101245-0 ALARKO ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ 17.10.2025 ANONİM ŞİRKET (ADRES DEĞİŞİKLİĞİ)

Adresi 17/10'da Ortaköy'e taşımışlar ..
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. SON DAKİKA!
    Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren söylenti çıkaran, haber veren yorum yapan sosyal medya hesaplarının sahipleri hakkında kimlik tespiti için talimat verildi

X deki operasyon cocugunu etiketleyin cumhuriyeti savciligina..

3. Neden satış yiyor hisse..
    Gerci bugun hacimsiz ama 100 ün alti olunca hacimde olur..

Cengizle anlaşma Alarko açısından kötü mu olacak..maddi olarak..

Ya da belli bir nakit karsiliginda, altin yumurtlayan tavuk un kesilmesi mi.EM de kalkacakken Cenal para basacakti mi diye düşünülüyor.

4. Yine bir fırıldak döndü.Aracılar habire hedef fiyatlar revize edildi, olumlu haberler pompalandı.Endeks çıkarken malı yedirdiler piyasaya şimdi satış baskısı başladı.Yarın bir gün Allah korusun kötü bir haber olursa ülkede ya da dünyada direkt %5 düşürüp milleti çökertecekler.Sonra uzun bir yatay.En olmadık zamanda yine dönüp alırlar.Artık 9 yıldır bu şirketin kompedanı olduk.Bugün özellikle 100 tl altında kapatmaya çalışabilirler.Eğer artı kapatırsak umut var derim.Ben stoplarımı hazırladım inerse en son 83.5 dan aldığım malları vereceğim.Repoda beklerim.34 yıllık borsa hayatımda şunu öğrendim.Gidecek hisse alış fırsatı vermez.Yükselir herkes peşinde koşar ve çoğunlukla küçük yatırımcıda mal kalmaz büyük yükselişlerde.Eğer bir hisse düşecekse de yukarı tepki fırsatı vermez sürekli basarlar.Küçük yatırımcı her düşüşte mal alır gırtlak dolu alıp bekler, her fiyat düşüşünde isyan eder malını satamaz.2024 nisandan beri olanlar dediğim gibi olmadı mı

5. Cengiz le guzel bir anlasma yapsınlar yeter..
    Hisse Fiyati cok problem degil..
    Bugun satanlar yarin 5 lira yukaridan alir..
    Ama insider varsa o fena,ben insider olacagina ihtimal vermiyorum,ortalik bu kadar karışıkken..

Cuma ya kadar çocuğun adini koysunlar..iş fazla surumcemede olmasin..

Bu hafta, kisa vadede yuzde 5 gitmis borsada artmayan Alarko düşecekti tabiki,cok bariz..
    Her zamanki hareketleri..
    Basit bakkal hesabi yaparsak 80 den 107 oldu..100 u kirarsa bugun, hareketinin düzeltmesi ilk destek 96 ve son 90 tl ler olur gibi..90 tl yi gorursek tekrar mallanirim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,368
    sn wuhanlı,
    kendi adıma piyasa şimdiye kadar ne yaptıysa tersine yaptım diyemem ama kendi doğrularımın dışına çıkmadım... bir zamanlar epey bir ALCAR vardı gene emeklilik için temettü verecek diye ayrılan... iki defa üst üste bilanço bozdu. kol kestim ve önce 50 sonra 100 sonra 500lere topukladı... önce ne oluyor desem de kendi adıma bilançosu bozulan hisse benim prensiplerime aykırı deyip geçtim...

benim yaşımda artık keşkelerin yeri yok...prensiplerimin dışına çıkmıyorum. öyle çok dehşetli paralar kazanma peşinde de değilim... yuykarıda ALARK ve Cengiz ortaklığının giderilmesi ( tapuda izale-i şuyu deniyordu ) hususunda içim rahat... Nasıl Cengiz karının peşinde koşuyorsa ALARK da karının peşinde koşacaktır. kendi adıma bir kaç yıl içinde kazançlı olanın muhtemelen ALARK olduğu anlaşılacak... Yukarıda yazdım satış ve mal oluş değerlerini... muhtemelen CENAL şu fiyat denilirse MERAM da şu fiyattır... fiyata takılmadan altın yumurtlayan tavuğun kesilmesi olarak bakmamak lazım. bu bir strateji ve herkes yoluna gidecek . bir de galiba en iyisi böyle olacak... bu ortaklık biterse kıyamet kopmaz öyle pek de ALSİM ile YİD ya da ballı ihale alan firma değil ALARK. dolayısı ile eli bile rahatlayacaktır diğer gerekçelerle birlikte... ha unutmadan cumaya kadar bitmez... adı konmuş olsa da muhtemelen formaliteler uzun sürer...

sn fuma,
    piyasayı benden iyi bilirsiniz...profesyonel yatırımcılık ile benim gibi amatörler arasında fark vardır. daha önce bazı işlerde battım. hakeza şimdilerde kirazcılık, halı koleksiyonu ve sonrasında ticaret, lavanta, kekik ve gül balı ticareti yapıyorum... kirazcılık iyi gitmiyor, halı biriktirmeyi azalttım ( önüm açık değil), bal hususunda da marka oluşturma çabası içinde olsam da en kötü ihtimalle bala bir şey olmaz kalanları ben yerim veya gittiğim yerlere şekerleme, tatlı yerine bir kavanoz bal götürürüm diye teselli buluyorum. hoş zaten o kadar yüklenmiş de değilim... çenem düştü ama gördüğüm husus ayağımı yorgana göre uzatmaktır. şimdiye kadar tradeden hiç bir şey sahibi olamayan defalarca batan ben tövbeden sonra ev bark sahibi oldum. geleceğe yönelik umut içine girdim. küçük yatırımcı stop koysa da sonra dönüp alamaz, bunu hem kendimden hem sn 101 den biliyorum.
    gerçi ben bir defa uyguladım. hisse 1 dolara geldiğinde bir miktar sattım. 6 lira idi sonra 4 e düştüğünde tekrar aldım ( 3.2 ye kadar da düşmüştü). o zamanda artan hisselerimin miktarıyla da ev ve bahçe aldım biraz da arttı diyelim... insanların doğru düşündüğüne inansam bu hissede olmazdım. aracı kurumların yapısını benden iyi bilmeniz lazım ( ben 1 dolar olacak dediğimde bana gülmüşlerdi, sonra 5 dolar olacak dediğimde hadi be dediler ama şimdilerde 10 dolar olacak dediğimde etrafta kimse zamana bakmadan dalıp 3 gün sonra hani olacaktı diyorlar. ben şimdilerde benim pozisyonum bu deyip geçiyorum...
    elhasıl umut güzel şey ve bir atımlık barutumu trade yaparak harcamam benim yaşımda çok zor... şayet 2030 da hisse 10-20 dolar arasında olmazsa o zaman seyreyleyin bendeki avazı ... tabii ömrüm olursa, olmaz ise tekaüt maaşıyla yaşamayı nerdeyse öğrendim

7. Tövbekar Abim sen küçük traderlık yada kumar oynamayan bir insansın.Halin vaktin imkanların beklemeye müsait.Gerçek bir yatırımcısın seni takdir ediyorum.Tek ricam bir daha iyi fiyatlamalar olursa karını realize et.Temettü alacam diye bekleme.3.5 Milyar dolara gelirse malının yarısını ver ayaklarını uzat diğer yarısıyla istersen 7-8 milyar doları hedefle.Teknik anlamda ben sana destek vermeye hazırım Saygılar.

8. Herkese selamlar,

Yaptığım tüm araştırmalarda Meram elektriğin daha istikrarlı ve gelir üreten şirket olduğu ortaya çıkarken neden üzerine para alacağımız düşünülüyor. Şirketin tüm perspektifleri ile Meram elektriği elinde tutması daha mantıklı. Yani tam olarak değerlemeyi nasıl yapıyorlar veya yapıyorsunuz?

Kalem
    Meram Elektrik
    Cenal Termik Santrali
    Gelir katkısı (9A toplam)
    ~9,6 milyar TL
    ~4,3 milyar TL
    FAVÖK katkısı (3Ç parça veriler)
    ~4,25 milyar TL
    ~2,28 milyar TL
    Kar katkısı
    Daha istikrarlı (+)
    Dalgalı / elektrik fiyatına bağlı
    Son düzenleme : ekserji; Dün saat: 15:40.

Sayfa 603/605 İlkİlk ... 103503553593601602603604605 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •