Eskiden sigortalalık böyle değildi. Zannetmeyin ben moruk değilim. Mesela ben mühendis olarak çalışmışım üç sene primim yatmamış firmada batmış. Giriş yapılmış on gün sonra çıkış.. bu o zamanlar böyleydi. Adam akıllı bu işin takibi 15 senedir falan… çoğu kobi de böyleydi büyük firmalar hariç… ayrıca maaşın yüksek olsa bile yatıyorsa asgariden yatardı… her emekli için bunu söyleyemem ama böyleydi. Çoğu insan yıllarca çalışıp hele serbest çalışanlar özellikle inşaatlarda çalışan ustalar falan sigortası olmazdı ama çalışıyorlardı. Bugünkü şartlara göre değerlendirme biraz acımasız olur. Ayrıca bugünkü konforu sağlayan küfür etsek te x kuşağı idi. Temeli yapan gecekondulardan sabahın beşinde işine koşan insanlardı, elektriksiz evlerde bidonla su taşıyan insanlardı. Y kuşağı bu temelin üzerine sistemi oturttu. Z kuşağı da herşeye ulaşabileceği bir ortama kavuşma imkanına sahip. Z kuşağının açlıkla sınanması emekliliklerin suçu değil siyasettir. Başka yerlerde aramak lazım diye düşünürüm. O gecekondu sahiplerinin üçte biri daha sonra han hamam sahibi olmuş olabilir ama istisnadır. C kuşağı siyasetçilerinin suçudur. Y kuşağını bile siyasete sokmadılar finali de bu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
secbul emmi ile beraber pistin güvenliğini sağladınız mı ?
KY poza dalacak
https://www.facebook.com/mehmet.sali...50343585174314
o kadar detaylandırmadım ..evet elbette
Bu öyle tehlikeli gidişat ki devamı halide ABD nin dışardaki vatandaşları için büyük sıkıntılı olabilir
zaten NATO diye birşey kalmadı fiiliyatta ..resmiyette var mı var dostlar alışverişte görsün
adam nato üyesi ülkenin toprağana çökmek için kolları sıvadı ..Grönland![]()
ALTINS1 tekrar dip oldu..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
çöp sasaya ne oldu trol ekibinin reklamını yaptıgı...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri