Originally Posted by akcay durmadan şirketi borçlandırıyor neden olacak... Benden çok yaşayacaksınız. Aynısını yazacaktım. Filmin sonunu az çok tahmin edebiliyorum. Kitaplara konu olacak bir şirket veya tez konusu.
Büyük ihtimalle İsrail yine İran a dalacak. Rusya iki tarafta da büyükelçilikleri boşaltmış. Suriye zaten başladı. Bahanesi var yeter ki düşmek istesin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Calibra sasa neden daban oldu 415 milyon Euro'luk paya donusturulebilir tahvil ihracı yapmış. 0.0473 Euro da fiyat belirlemiş. O da 2.38 TL eder yapıyor. Aktif fiyatin üstünde. Çok borçlu ve dönmek için sürekli bunu yapmak zorunda.. İş yaptığı sektörün hali de ortada...
Originally Posted by emregunes 415 milyon Euro'luk paya donusturulebilir tahvil ihracı yapmış. 0.0473 da fiyat belirlemiş. O da 2.38 TL eder yapıyor. Aktif fiyatin üstünde. Çok borçlu ve dönmek için sürekli bunu yapmak zorunda.. İş yaptığı sektörün hali de ortada... Mikemmel paylaşım, başganım şunu daha önce yazsaydın alım için 2.38 beklerdim, salak gibi tabandan biraz mal aldım desene bi tabanı daha var
Kurtlukta düşeni yemek kanundur Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Mikemmel paylaşım, başganım şunu daha önce yazsaydın alım için 2.38 beklerdim, salak gibi tabandan biraz mal aldım desene bi tabanı daha var Belli olmaz bu Erdemoğlu nun isi. Akşam tersi bir kap atar alır tahtayı inşallah diyelim
Originally Posted by emregunes Belli olmaz bu Erdemoğlu nun isi. Akşam tersi bir kap atar alır tahtayı inşallah diyelim Parası olsa zaten tahvil ihracı yapmaz, gırtlağına kadar borca batmış, nerden para bulupta alsın adam kendi derdine düşmüş yatırımcısını mı düşünsün.
https://x.com/i/status/2009198585771094345
Originally Posted by *Bozkurt Parası olsa zaten tahvil ihracı yapmaz, gırtlağına kadar borca batmış, nerden para bulupta alsın adam kendi derdine düşmüş yatırımcısını mı düşünsün. Yok ya kendi alır falan olayı değil Adam niye alsın batık şirketi... Altın Madeni bulur, uzay savunma sektörüne girer ya da en kötüsünden arsa arazi kapı falan çakar belki diye dedim.. Yıllardır mali böyle verdi..
Forum Rules
Yer İmleri