Tahvil piyasaları falan birşeyler oluyor emmi
Acaba bisttin de deli dana gibi 3-5 hisse ile koşmasının sebebi kıyametin yaklaşması mıdır
Tahvil piyasaları falan birşeyler oluyor emmi
Acaba bisttin de deli dana gibi 3-5 hisse ile koşmasının sebebi kıyametin yaklaşması mıdır
Bu alel acele nedensiz çıkış (belki ileride öğreneceğiz nedenini) bana imamoğlu öncesini hatırlattı. Yine böyle long türküleri başlamış trend mrend lafları uzun vade yatırım falan derken 2 günde yüzde 15 geçiriverdiler idi.
Borsa değil kumarhane diye bu neden den ötürü diyoruz. Bunu ABD borsalarına girdiğimden beri daha iyi gördüm.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kesin olacak olmayacak demiyorum. Benzerliğe dikkat çekiyorum. Henüz bize açıklanmamış bir olumlu haberide fiyatlamaya başlamış olabiliriz. Ben sadece benzerliğe dikkat çektim. Bu nedenden ötürü de kumarhane diyorum borsaya. Herşey olabilir .
Iran da feci karışıklık var. Bize yansıtılmıyo Venezüella ile altın kara para cart curt ilişkilerimiz vardı. Hiç ses seda çıkmadı. Rusya ile papazız konuşulmuyor bile. İçeride iktidar savaşları perde arkasında bütün hızı ile devam ediyor.
Pozisyon almak kadar yönetebilmekde çok önemlidir. Arabaya bindiğiniz andan itibaren dip gazla gidilmez. Viraja geldiğini hissettiğin anda gazdan ayağını kesip frene basman lazım gelir. Bunu diyorum. Viraj bittiği an yeniden gazı köklersin. Bazen de tamamen durup kenara çekersin.
Son düzenleme : Mathias; 14-01-2026 saat: 16:27.
ADAPTE OLDUGUM OYUN TARZI BUGUN BITIYOR....MATHIAS BITIRDI....SOM AGIZLI....
TARZIMIZ SU IDI....
otorite....ASELSAN ve yanina kodugu bi iki kaartla borsayi yukari ve asagi suruyordu....bunu tum oyuncular gordu....
sebeb.....VADELI ISLEMLER PIYASASI....onda oynaklik saglayip.....PARA YAPMAK....yukari ve asagi....
26 aralikta....BUNU ILAN ETTIM....VE VADELI ISLEMLER PIYASASINDA 12 600 DEN LONG ACTIM.....14 100 LERE CIKTI....
ve fekaat.....diger kaartlarda bi iyilesme HAK GETIRE.....
ve MATHIAS bu grafi asti....IRAN olayini EGEDUK ve TIFIL diger iki onemli sebebi yazdi....
viop suan 14 050 lerde geziniyor.....
KAPATIYORUM.....12 600 DEN 14 000 E....1400 PUVAN KARI ALIP CIKIYORUM....
bu uc kardesimede cok tessekkurler ediyorum....dedikleri olmazsa dahi bu onemli degil....
eldeki 1400 puvan kari RISKE ETMEK onemli....aldim ve ciktim....
MALLARIMI SATMAM BEN....VIOP la ipneyi soyuyorum zaten....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri