Artan

1,43 10 13:55
19,80 10 17:27
48,40 10 17:27
134,40 9.98 13:55
7,27 9.98 17:27
Artan Hisseler

Azalan

5,15 -9.97 17:27
15,59 -9.1 17:27
178,90 -8.96 17:27
30,38 -7.43 17:27
207,70 -4.37 17:27
Azalan Hisseler

İşlem

23.338.133.005,00 17:27
16.640.973.515,00 17:27
11.548.320.560,02 17:27
11.024.781.770,93 17:27
10.287.887.643,20 17:27
Tüm Hisseler
Sayfa 182/199 İlkİlk ... 82132172180181182183184192 ... SonSon
Arama sonucu : 1587 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

KAPATMA ICGUDUN GELDIMI.....dashaklarini avucla....kendine de ki....bendede dashak var....temam kuzunun ki gibi hokkali degiller.....emme var de....IRAHATLAR....BARNAGLARINI TUSLARA UZATMAZSIN GAVAT.

SLOW TRADER....kendini ve beynini kirletecek herseyden uzak durur....

netce itibari ile....biz cok farkliyiz....GEYIKCI USAGLAR dan uzak dur.

onlarin borsayla isleri yok ki....hepsi.....GEYIKTE.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. Tahvil piyasaları falan birşeyler oluyor emmi

Acaba bisttin de deli dana gibi 3-5 hisse ile koşmasının sebebi kıyametin yaklaşması mıdır

3. [IMG][/IMG]

Diğer hesaptan kısa vadeli birkaç günlük satıştan bahsediyordum.

Sen kırmızı kanalı diyorsun. Bunun için haftalıkta verdiğim kamanın bozulması lazım. Bozulursa spottan satılmaz, günah olur..

Bununla birlikte mavi çizgilere bakarsak 13,500den sonra momentumun zayıfladığını görüyoruz.

4. Bu alel acele nedensiz çıkış (belki ileride öğreneceğiz nedenini) bana imamoğlu öncesini hatırlattı. Yine böyle long türküleri başlamış trend mrend lafları uzun vade yatırım falan derken 2 günde yüzde 15 geçiriverdiler idi.

Borsa değil kumarhane diye bu neden den ötürü diyoruz. Bunu ABD borsalarına girdiğimden beri daha iyi gördüm.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Bu alel acele nedensiz çıkış (belki ileride öğreneceğiz nedenini) bana imamoğlu öncesini hatırlattı. Yine böyle long türküleri başlamış trend mrend lafları uzun vade yatırım falan derken 2 günde yüzde 15 geçiriverdiler idi.

Borsa değil kumarhane diye bu neden den ötürü diyoruz. Bunu ABD borsalarına girdiğimden beri daha iyi gördüm.
    MB rezervleri de 2025 yılı Şubat ayı seviyesine yükselmiş.
    Bir şey mi olacak yine acaba?

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Bu alel acele nedensiz çıkış (belki ileride öğreneceğiz nedenini) bana imamoğlu öncesini hatırlattı. Yine böyle long türküleri başlamış trend mrend lafları uzun vade yatırım falan derken 2 günde yüzde 15 geçiriverdiler idi.

hafta sonu İRAN karışıklığına ABD müdahale ederse nasıl etkileniriz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SIMDI SORUYORUM.....bugun bir eylem yaptin mi....

11 400 deyiz....ve dedim ki....konsolidasyon burada bitiyor....bu DIRENC.....YA SHORT....yada LONG olacaksin.....iki gundur uyariyorum.....BEN YAPTIM....YA SEN.....memed abi....

bak iki gun boyunca senin deyiminle UFURDUM.....VE EYLEMIMI YAPTIM.....

BOS ISLERLE UGRASMADIM....POZIZYON ALDIM....YA SEN....UFURMUYEN MEMMED ABI.

CUNKII....

DEDIM KI....ya 13 700 e....yada 9700 e....MERMI HIZIYLA.

BU IKI RAKKAMDA....AYNI SONUCA ULASIR...COK SAYIDA SERBEST FON GUMLER...HERIKISINDEDE......BIRINI SECTIM....EYLEMIMI YAPTIM.
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

lem her gelisinde....GOTUME NISADIR SURUYORSUN DEYYUZZZ....

BENZERLIK MUTHIS....eline saglik.

bu durumda....VIOP longlari cuma kapatalim.....MALI TUTACAGIM MATHIAS....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

8. Kesin olacak olmayacak demiyorum. Benzerliğe dikkat çekiyorum. Henüz bize açıklanmamış bir olumlu haberide fiyatlamaya başlamış olabiliriz. Ben sadece benzerliğe dikkat çektim. Bu nedenden ötürü de kumarhane diyorum borsaya. Herşey olabilir .
    Iran da feci karışıklık var. Bize yansıtılmıyo Venezüella ile altın kara para cart curt ilişkilerimiz vardı. Hiç ses seda çıkmadı. Rusya ile papazız konuşulmuyor bile. İçeride iktidar savaşları perde arkasında bütün hızı ile devam ediyor.
    Pozisyon almak kadar yönetebilmekde çok önemlidir. Arabaya bindiğiniz andan itibaren dip gazla gidilmez. Viraja geldiğini hissettiğin anda gazdan ayağını kesip frene basman lazım gelir. Bunu diyorum. Viraj bittiği an yeniden gazı köklersin. Bazen de tamamen durup kenara çekersin.
    Son düzenleme : Mathias; 14-01-2026 saat: 16:27.

Sayfa 182/199 İlkİlk ... 82132172180181182183184192 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •