Artan

41,80 10 18:10
12,76 10 18:10
5,83 10 18:10
20,70 9.99 18:10
32,82 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

301,50 -10 18:10
91,20 -9.97 18:10
303,25 -9.95 18:10
529,50 -9.95 18:10
5,72 -9.92 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

34.412.858.943,75 18:10
15.447.629.729,00 18:10
13.312.402.195,30 18:10
12.144.985.130,31 18:10
10.653.431.219,82 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 184/196 İlkİlk ... 84134174182183184185186194 ... SonSon
Arama sonucu : 1563 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

gelelim IRAN a....

bu konuda bir TURK un ilk sorusu sudur hep.....

IRAN PARCALANIRSA....TURKIYE AYAKTA KALABILIR MI?

eger cugap....HAYIR KALAMAZ ise....

ikinci soru sudur....NE YAPMALIYIZ.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

HER SEY 1975 DE BASLADI....

bir amerikali stratezist.....bir rapor yazdi...COK GIZLI BASLIKLI....

RAPOR....sovyetler birligini yikmak istiyorsak....ona komsu....TUM ISLAM ULKELERINDE....ulusal devleti yikip.....islamcilari iktidara getirelim....

rapor onaylandi....

4 yil sonra....

1....1979 da....iranda amriki sahi devirdi....yerine bu islamcilari getirdi....

2.....1980 de...turkiyede kenan evren e ihtilal yaptirip....takunyali turgut ozal i iktidar yaptilar islamcilik basladi....

ARADAN 45 YIL GECTI.....SOVYETLER YIKILDI....amaca ulasildi....

simdi.....

IKTIDARA GETIRDIKLERI BU ISLAMCI HUKUMETLERI....hem IRAN da....hemde TURKIYE de....gondermek istiyorlar.....onlarla isleri bitti....URUS ARTIK KAPITALIST BIR ULKE.

ve bu iki islamci devlette....URUS la cok kiyak iliskiler icindeler.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

IRAN i devirmek suan mumkun mu.....

mumkun degil....

sebebi.....sahname.....bu kitap her iranlinin ezberindedir....kurt,turk,belluci,farsi....farketm ez....IRANIN KIMYASI BU KITAPTIR....SIILIK yani dincilik....ucuncu derecede onemlidir....

fekaat....TURK YATIRIMCI BORSAYI FECII SATAR....eger amrici haftasonu birsey yaparsa....

yapamaz....YAPARSA....BU....IRANI BIRLESTIRIR....AYRISTIRMAZ....
    Son düzenleme : kuzu; 14-01-2026 saat: 22:09.

4. Gece seansına bakarsak

Emmi yine zirveden vurdun gol oldu

5. Sayın kuzu ak parti geçen zaman içerisinde beklentilerinde çok üzerinde bir büyüme elde etti. Öyleki, onu getirenler bile yıkmaya cesaret edemeyecek kadar.. örnek mi; bakınız geçenlerdeki yunan general paylaşımı. En ateşli görünen muhalifler bile biz içerde birbirimizi yeriz ama size yedirmeyiz diyecek kadar. Bir zamanlar adını tam hatırlayamadığım bir gazeteci 2011-12 de bir tespitte bulunmuştu.. fetö (o zamanlar fethullah hocaydı(!)) giderek siyasi lidere dönüşürken tayyip erdoğan giderek cemaat liderine dönüşüyor demişti. Evet, iran ın da tarihsel açıdan askeri ve milli ruh kodlaması bizden aşağı değil ama, biz gerçekten başkayız. Sol görüşten sağ görüşe kolay veya biraz zorlamakla evrelenebilirizde bu noktadan atatürk türkiyesine tekrardan evrelenmek çok büyük yıkımla olacağından (kurtuluş savaşı dönemleri) göze alınacak bir kadar ucuz bir risk değil DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. bizdeki durum değişikliği süreci doğru yönetilemezse bir çok açıdan dünyayı krize sokacak kadar OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Gece seansına bakarsak

Emmi yine zirveden vurdun gol oldu
    valla oyle oldu tuncer....14 050 den kapattim....13 930 kapatti gecede....

kimin sayesinde....ben cuma gunu kapatacaktim....aslinda....

yiyidin hakkini yiyide verelim....

MATHIAS....EGEDUK...ve TIFIL....sayesinde parayi cebe digtik....sagossun usaglar.

bu basari onlara ait....bana degil....iste forumlarda bu yuzden yaziyorum...insani derin uykudan UYANDIRIYORLAR...sagossunlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,397
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    gelelim IRAN a....

bu konuda bir TURK un ilk sorusu sudur hep.....

IRAN PARCALANIRSA....TURKIYE AYAKTA KALABILIR MI?

eger cugap....HAYIR KALAMAZ ise....

ikinci soru sudur....NE YAPMALIYIZ.
    sn kuzu,
    diğer topiclerden birine yazdığım mesaj bu
    "İran üzerinde fikir serdedenler dinle ilişkilendirse de İranın Pers imparatorluğundan gelen genlerini unutmayın. karşınızda öyle bir güç var ki İslam dinini bile olduğu gibi almadan değiştirmiştir.
    1979 yılında Pers imparatorluğu için gereken İslami değil Keldani Devrim olsaydı o yapılırdı. şimdi de aynı imparatorluğu gereken sosyalist görünümse o gelir, kapitalist görünümse o... monarşi ise monarşi. tasfiye işi ise kolay bir iş."
    tarihçeye acaba Şah İsmail döneminden mi başlansa?
    İrandaki Türkler hangi saftalar?
    İrandaki Pers genleri acaba ABD nin çiftçi/yankee/cowboy genlerine yenilecekler mi?

8.  Alıntı Originally Posted by AKBABA Yazıyı Oku
    Aynen dediğin gibi oyun planım...

İki farkla..İlki yüzde 2 ile kendimi limite etmiyorum....

İkincisi ben bugün longu bıraktığım an kademeli şorta başladım..

Büyük savaş.....

Hayırlısı.....

Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..

Sabah düşük açılışta beklentimin yüksek olduğu iki hisse aldım.....

Pozisyonum PAİR TRADE.........

Paylaşımlarım kendi görüşlerimdir..Asla yatırım tavsiyesi değildir..

Sayfa 184/196 İlkİlk ... 84134174182183184185186194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •