Bu işler iyice incider a döndü güzel bir kapın peşine devre başka türlü kesilmez.....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
portföydeki kagıtların ekmeği yendi bitti bence siz ve sizin takipçiler son 1-2 yılda sermayeden yedi borsa dışına sermayesini aktaran parasını 2 ye katladı katlamaya devam ediyor borsa devlet kartelinde şimdide endeks kagıtları ile yukarı gidiyor ilave dışardan para girmiyor ytd.
6 KAP haberinin toplam bedelini hesapladığımızda karşımıza devasa bir rakam çıkıyor
ASKİ (İvedik GES): 77,8 Milyon TL
Enerjisa (Trafo OSOS): 343,3 Milyon TL
ASO 2. ve 3. OSB (Yapım İşi): 227,5 Milyon TL
TEİAŞ (Toklucak TM): 308,8 Milyon TL
TEİAŞ (EİH Yenileme - 3 Kısım): 1,66 Milyar TL
Yurtiçi Firma (ENH Yapım): 385,1 Milyon TL
TOPLAM: Yaklaşık 3 Milyar
Şirketin şuan ki piyasa değeri 24 milyar
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Gesanın şuan 2025/3 dönem bilançosuna göre yıllık karı 815 milyon. Yani ciro çok çok daha fazla belki firma değerinin yarısı kadar ciroyu son dönem bilançoda yapacak. Buna rağmen hissenin ederi bu olmamalı. Evet suan çok karlı değil. Çünkü trafo fab hikayesi vardı. Artık 2026-2027 den sonra bilançoda bu karı görmeliyiz.
Bunun patronu da tahtacılar ile el ele kol kola. Kapın zamanı tahtaya verilmesi çok iyi zamanlama.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri