55 günlük pembe 2 defa denenmiş ancak geçilememiş.. şimdi ise geçilmiş.. artık bu seviye önemli..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bende geldim bugün bir destek attık bakalım sabır taşına dönmez umarım
G700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PRKME ayağına kurşun bağlanmışçasına çok seri hareketler yaptı..aslında bu hareketleri ile k..ına tekmeyi basmayı çok arzu etsem de, şimdilik günlüklerin hatırına tutmaya devam ediyorum... endeks, dolar bazında dirençlerinde horun tepmeye devam ediyor.. bu nedenle önümüzdeki hafta daha dikkatli olmakta yarar var..
kazancınız bol ve daim olsun..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
https://www.hisse.net/topluluk/threa...17#post7142017
yukarıdaki düzeltmeye biraz açıklık getireyim.. yünsa sayfasında belirttiğim gibi bir TOBO bekliyordum.. bunun sağ ayağı gerçekleşmek üzere .. bu durumda düzeltmenin yatay aşağı olasılığı daha yüksek.. iyi çalışmalar
![]()
Sanki bedavadan biraz pahalı gibi duruyor namıssız hisse...
Yer İmleri