Artan

25,08 10 18:10
10,78 10 18:10
797,50 10 18:10
45,78 10 18:10
5,61 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

14,16 -9.98 18:10
2,98 -9.97 18:10
1,41 -9.62 18:10
51,50 -7.95 18:10
92,90 -7.29 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

31.566.523.391,50 18:10
18.658.115.715,25 18:10
17.848.881.164,64 18:10
16.960.812.638,30 18:10
16.881.262.651,41 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 399/401 İlkİlk ... 299349389397398399400401 SonSon
Arama sonucu : 3208 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1. Bu çakallar acayip bir strateji uyguluyor. Biraz montanlı alış yapıldı mı aynı kurumdan onlar da alıyor, şaşırtmak için...Geçen yıllarda hiç işlem yapmadığım Alternatif ten 50 K lot kadar alınca ben satana kadar aynı kurumdan işlem yaptılar ...Bu OYAK mevzusu da aynı...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    sarı indikatörü üzenle korudular.. üzerinde kapanmak kaydı ile horon tepebilirler.. ama samba şart..

Ne olmuş buna da 18.16 kapamış

Hafta başındaki kamikaze dalıştan sonra, haftayı buralarda kapatması şaşırttı, malların çogunu sanirim kaptırdık

Yeni grafik ne diyor sizin hocam, sari mor? Kalan mallara sıkı sıkıya sarilcaz artik

Edith Piaf ı dinleyecek misiniz yoksa size de mi bamya?

kendi görüşlerim olup, yatırım tavsiyesi değildir

3. Sonradan alınan malları bu bol keseden para dağıtan bebişlere geri vermek kaptırmak sayılmaz...Benim strateji yıllardır aynı, kadim kağıtlarım ilanihaye durur, tek şartım kayyumun kalması...Bu kağıtta trade esastır ki, sayın esozcan üstadım çok iyi bilir rahmetli Murat Güler ve ekibine CANTE'de kök söktürmüşüzdür... Bunlar hakkaten bebiş, paraları da çok, soyun gitsin..

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Sonradan alınan malları bu bol keseden para dağıtan bebişlere geri vermek kaptırmak sayılmaz...
    tamam o zaman

kayyum sonrasi turgay ciner den tahsilat icin ilave aldiklarim vardi. sali-carsamba-persembe gunku harekete gore 17 altina basarlar gibi goruyodum dune kadar, ters kose yaptilar

haftaya belirleyici olur diye dusunuyorum

daha once alinan mallar bende de sabit sirket ederini bulana kadar

Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    Yeni grafik ne diyor sizin hocam, sari mor? Kalan mallara sıkı sıkıya sarilcaz artik
    Edith Piaf ı dinleyecek misiniz yoksa size de mi bamya?
    hocam adam gibi dinletmiyorlar ki.. keyifle arkamıza yaslanıp tadını çıkaralım..

sarı leylak kesişmesi ile bir al sinyali oluştu... ancak her olumlu ve güçlü bir sinyal sonrası genelde mini silkelemeyi yaparlar.. 18.00 altına bir silkeleme bekliyordum 2 bar ile bunu da yaptılar .. ona da eyvallah..

orak hareketi ile yükseliş beklentimizi arttırdık ama yine lastik patladı.. bu paralelden bir şekilde kurtulması lazım.. şimdilik bir kısmı sabit bir kısmı hareketli bir şekilde dükkanı açık tutmaya çalışıyorum.. kazancınız bol ve daim olsun..

leylak ve turkuaz renkler genelde 100 120 günlük indikatörler.. çok karışıklığa neden olmasın diye ayrı ayrı gönderiyorum.. benim için, trend, sarının yukarıdaki turkuazı kesmesi ile başlayacak.. tabi, ilk önce bu yumaktan kurtulmalı...

Son düzenleme : esozcan; 11-01-2026 saat: 15:27.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    Evet, selam ortak.

sanki eski ekip tekrar toplanmaya basliyoruz

bir tek turgay ciner yok etme bulma dunyasi iste

kendisinden bir alacagim vardi onu tahsil etmeye geldim, sagolsun yillarca tahtayi baskiladi ve bize yeniden bu fiyatlardan maliyetlenme firsati verdi
    dedik ama simdilik degisen birsey yok, olsun

fiyat saka gibi 17.50 larda

eskiler enflasyon karsisinda ezilmis durumda, elinde tutanlar trade yapmadiysa enflasyon dahil maliyetleri 35 in altinda degildir diye dusunuyorum

fakat bu fiyatlar tahtaya yeni giren icin cok cazip, bu nedenle bugun yine tahtada savas vardi

benim gordugum birileri baskilamak icin cok ugrasiyor, ama birileri de fiyati cok yukseltmeden baski icin satisa koyulani aliyor

bu is sabir isi, kagit dolar bazinda surunuyor

Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    benim hesabima gore; 10.000 ton komur satisi 1 - 1.50 milyon usd yapar yaklasik, gelen nakitle de hisse geri alimi yapsinlar

komuru sat, sudan ucuz hissenden al
    ocak 2026 sonuna kadar bu satis tamamlanacakti, bakalim bir bilgilendirme gelecek mi?

bu sirketi kayyum satacak ise; eline gecen her nakit ile kendi hissesini buralardan toplamali diye dusunuyorum ama simdilik bir aksiyon yok

7.  Alıntı Originally Posted by Vob24 Yazıyı Oku
    iyi mi oldu kotu mu bilmedim acikcasi

cok cektik biz bunlardan

belki bazi seyler karsiliginda anlasilmistir, hisse icin de bir hikaye olur

sonucta sirket hala kayyum da
    Anlaşılmış, belli, iyi tahmin ettin üstadım... Kayyum da kalktığına göre ben yavaş yavaş, fırsat buldukça kaçar...Son tahlilde bu uzun süreli ortaklıktan total anlamda zarara uğramış sayılmam çünkü trade ile harika paralar verdiler sağolsunlar...

Söz verdiğim üzere kayyum gider ben gider; haliyle bu başlıktaki son yazımdır...

Herkese bol kazançlar diliyorum...

Saygı ve hürmetlerimle

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Anlaşılmış, belli, iyi tahmin ettin üstadım... Kayyum da kalktığına göre ben yavaş yavaş, fırsat buldukça kaçar...Son tahlilde bu uzun süreli ortaklıktan total anlamda zarara uğramış sayılmam çünkü trade ile harika paralar verdiler sağolsunlar...

Söz verdiğim üzere kayyum gider ben gider; haliyle bu başlıktaki son yazımdır...

Herkese bol kazançlar diliyorum...

Saygı ve hürmetlerimle
    evet yine donduk mu basa???

acikcasi iyi mi oldu kotu mu, inan emin degilim

ama hodri meydan diyorum, genclere

sabah gelen kap ile kayyim isi bitti gibi gorunuyor

"....İstanbul 5. Sulh Ceza Hâkimliğinin 14.01.2026 tarihli ve 2026/387 D. İş sayılı kararı ile; Şirketimiz ile hakim ortağı Park Holding A.Ş. hakkında daha önce uygulanmakta olan yönetim kayyımlığı tedbirinin kaldırılmasına, CMK'nın 133/1 maddesi uyarınca Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (Fon) şirket faaliyetlerini denetlemek ve raporlamakla görevli olmak üzere Denetim Kayyımı olarak atanmasına karar verilmiştir...."

patron sahalara hemen dondu bile, bizi de inim inim inletir artik

dun halk in yuklu satisindan patronun donusu belliydi ve unlu her kademede altina girip kagidi asagi basti. bu mallar halka virman ile gelmisti daha once

bugun tahtada soyle bir gezindim ve emin oldum. dun ve bugun haber sonrasi hareketlerde patronun ekibi kendini belli etti

soyle diyeyim, bir kurus kredili malim yok. aldigim mallara blokaj koyup kenara cekiliyorum

ilave alimlar icin de hedefim belli, bu bilgi bana kalsin

sevgiler saygilar

Sayfa 399/401 İlkİlk ... 299349389397398399400401 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •