Artan

48,40 10 18:10
1,43 10 18:10
19,80 10 18:10
134,40 9.98 18:10
7,27 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

176,90 -9.97 18:10
5,15 -9.97 18:10
30,16 -8.1 18:10
53,50 -5.81 18:10
31,42 -5.25 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.498.661.134,75 18:10
18.937.541.252,25 18:10
12.892.151.503,18 18:10
12.478.826.146,80 18:10
11.450.411.774,85 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 21/21 İlkİlk ... 11192021
Arama sonucu : 167 madde; 161 - 167 arası.

Konu: PiriKAPTAN ROTASI

#PSGYO-YENİ ANALİZ*
    Maliyet stop kuralına mutlaka uyun. Sell yada BUY pozisyonlarınıza göre (Açığa satış-VİOP) yürüyen hareketlerde mutlaka iz süren/yürüyen Stop, destek ve direnç seviyelerini güncelleyin.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi araştırmalarınızı da yapın..

BUNDAN ALA UYARI HATIRLATMA OLUR MU?
    Kimsenin yatırım danışmanı değilim.

2.  Alıntı Originally Posted by PiriKAPTAN Yazıyı Oku
    birader sizde anlamama hastalığı mı var. STOP diye bir kavram var farkında değilsiniz sanırım.
    Banvit paylaşmadım söylemedim..
    Haddinizi bilin. Ben yıllardır Hisse.Net de yazdım çizdim köşemde paylaşımlar yaptım 20 yıldır borsadayım. Bir süre ara verdim ve yeniden başladım paylaşımlarıma.
    SPK lisanslı çok kişiyi cebimden çıkartırım. Siz sazan salak mısınız kime al sat tut dedim. Ama siz tabi boş teneke beyinli olunca atlıyorsunuz her şeye.
    ******lığın manası yok. haddinizi bilin..
    Silmeden yakaladım mesajını. Tam istediğim cevap. Teşekkürler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,408
    sn pirikaptan
    bana bir söylediğiniz var ise aynen iade ederim,
    kendi adıma edepli bir şekilde eksik gördüğümü söyledim ki haklıydım. siz başka türlü yoğurt yersiniz o ayrı
    ama kimse bana salak diyemez... doğrudan mesajınızı yöneltin cevabını alırsınız...
    bu arada cepten çıkarabilirsiniz veya çıkarmazsınız ama topicte eleştirileri de en azından dinleyeceksiniz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,408
     Alıntı Originally Posted by PiriKAPTAN Yazıyı Oku
    #PSGYO-YENİ ANALİZ*
    Maliyet stop kuralına mutlaka uyun. Sell yada BUY pozisyonlarınıza göre (Açığa satış-VİOP) yürüyen hareketlerde mutlaka iz süren/yürüyen Stop, destek ve direnç seviyelerini güncelleyin.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Kendi araştırmalarınızı da yapın..

BUNDAN ALA UYARI HATIRLATMA OLUR MU?
    Kimsenin yatırım danışmanı değilim.
    "MARMR Gene TAVAN-
    Endeks sert satış yerken 8 günde %70 PRİM yaptı.
    Şapka çıkartılır buna..

Click image for larger version.

Name: şapka.png
    Views: 1
    Size: 72.7 KB
    ID: 30988"
    bunda en ufak bir uyarı var mı?
    kendi adıma teknik analiz yerine temel analizi ve uzun vadeyi tercih ederim ama bu hissenin grafiğine bakan insan zaten korkmalı. ama şapka çıkaran ne yapmalı bilmem
    not mesaj no 151

Hisse.Net eski havasında değil..
    Çok kişi kendini borsa uzmanı sanıyor.
    Emek verenlere sataşıyor, karalamaya çalışıyor.
    Halbuki onlar kısa pantolonla kumda oynarken biz borsanın tozlu koridorlarında ter döküyor imkansızlıklar içinde bişeyler öğrenmeye çalışıyorduk.
    Bu durum hoşuma gitmedi zaten oldukça yoğunum Hisse-Foreks oldukça zamanımı alıyor.
    Nahoş tavırlara sala taviz vermem.
    Benden buraya kadar artık burada paylaşım yapmayacağım.
    Takip etmek isteyen X, Telegram hesaplarıma ulaşabilirler.

6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Fayda nedir ? Kimedir ? Benim hisse aldığımı size kim söyledi ? Bırakın da manupule eden konuşsun. Bu kadar aracı kurum , SPK lisanslı uzman buralara yazamazken bu insan neden böyle uluorta paylaşım yapıyor. Neyse zaten mevzuatı bilen bilir. Bilmek istemeyen de bir şekilde öğrenir.
    Sizin hisse alıp almadığınız beni ilgilendirmez. Bu konuda birşey söylemedim zaten.

Bana faydası var. Yıllardır elimde tuttuğum bir hisseye ilişkin başka bir gözle yorumunu okudum.

Kendi kararlarımı verebilecek yaşta bilinçteyim. Kendi kararlarımdan dolayı kimseyide suçlamam.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,408
    eğer hatanızı görmüyorsanız kendiniz bilirsiniz...
    adam gibi uyardım siz ise salak gibi şeyler söylediniz... sizi ola ki başka mecralarda da takip eden vardır ama her yerde çok spekülatif olan hisselerde uyarı tuşunu öne sürmeniz gerek...
    gittiğiniz yere kimse karışamaz ama egonuz zirvelerde ise sizi de söndüren bulunur... başkasına salak diyen kendi salaklığını görmemiştir ve hisse nette kimse kimseye hakaret etmez etmemeli, tabiii kendini bilecek kadar aklı var ise

Sayfa 21/21 İlkİlk ... 11192021

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •