Uzun zaman sonra bir dinleyin ulan develeri hakedecek gibi. Ama arnavutu değil elbette. Ytd![]()
Uzun zaman sonra bir dinleyin ulan develeri hakedecek gibi. Ama arnavutu değil elbette. Ytd![]()
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Yukarıda gapi, aşağıda yine bir GAP bırakarak aldı. Ama ağustostan beri ilk defa yeni yuksegini gördü. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
dinleyin ulan develer,istanbul'da en buyuk benim. baba takiminin da haracini kestik bize posta koyacak kimse kalmadi. benim attigim dikisi kimse sokemez, o kadarrr" olan sahte kabadayi filmindeki dikis tutmaz sabri repligi.
https://youtube.com/shorts/W9WTh6vFs...ucmG_nm5fVFF_h
Erken attım sanki ve çok böyle mutlu da atmadım. Çok yıprattı. Ytd
Bu itneler bunu arada yapıyor, ama sonrası gelmiyor. Hala bu fiyatlarda konsolide olmaya devam edecekler kanımca. Ytd
Endeks 14 bine gelmiş neredeyse, bu gün değilse ne zaman yükselecek?
Onur ve vakarına yakışır istikrarlı ve kalıcı bir yükseliş trendine girmesi gerekir artık.
Yarın burnumuzdan getirmesinde yine..
Al-sat tut değildir.
Unutamazsın
https://youtu.be/brCkW9u86BY
Unuturum diye yorma kendini
Her sevenle beni bir tutamazsın
Bu kadar yürekten sevmişken seni
Öyle kolay değil unutamazsın
Unutamazsın
Yer İmleri