Günaydýn iyi günler,
Bizi ne kadar umutsuzluða sürüklemiþler ki günlük %6.25 yükseliþte bile kimse ilgi duymamýþ. Forum hala sessiz.
Þiþe nin zamaný yaklaþýyor.
Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini baðlar o kaddarr...(ytd deðil þahsi fikirlerimdir.)
36 maliyetle bekliyorum hedef 2028..
nasýl gidiyor gençler 43 üzeri kv 50 üzeri orta vade ile takipteyim.eskiden uyuz eþek derdik.þimdi ölmüþ eþek oldu.bakalým ne zaman dirilecek?
Moza Hc genç mi kaldý. Yaþlandýk hisseyle. Ytd
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
yaþlandýk yaþlandýk belki gençler dadanmýþtýr dedim malum bilançoyu giderleri falan sorgulayanlar çoðaldý.hisse gidecek ama getirisi tatmin eder mi orasýný bilemem.
bilançoya giderlere çok takýlmamak lazým.bir de bunlarýn bilançosu iþ bankta gözüküyor iþ de bunlardan önce açýklýyor.böyle de komedi bir ülkeyiz.yok baðýmsýz denetimden geçmemiþ de zart da zurt da kývýrýyorlar.
neyse benim umrumda deðil pazarlama giderleri vs hisse gidecek.
yine de YTD
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri