-

Originally Posted by
cefaks
Bu tabloların kime ne yararı var anlamış değilim.
O tablolarda aracı kurumun isimleri var, o lotlar aracı kurumun değil ki, belki yüz, iki yüz kişinin lotları onlar.
Benim hesabım Halkyatırım'da ben sattığımda veya aldığımda işlem Halkyatırım'ın hesabında gözüküyor.
Millet Halkyatırım satıyor veya alıyor diye lanse ediyor halbuki hiç alakası yok, gerçi benim lot adedim bazılarının akşam yemeğini karşılamaz ama olsun.
-
*PETUN-Pınar Et 2025 yılı 9 aylık konsolide olmayan net dönem karı 293.672.193 TL (Önceki 135.802.828 TL)
-
Selamlar uzun süredir mesaj yazılmamış. Bir süre önce hisseye girdim. Foruma canlılık katmak için bir kaç eski haber paylaşıp beklentilerimden bahsedecem.
-
Pınar Entegre Et ve Un Sanayii A.Ş. (PINAR) tarafından yapılan açıklamada, Turgutlu-Manisa 1. OSB’de bulunan üretim tesisinde unlu mamuller yatırımına başlandığı, yatırımın ilk etabının 2025 Aralık, kalan kısmının ise 2026 Nisan ayında tamamlanarak üretim aşamasına geçileceği bildirildi.
Yatırımlara devam ediyor. Büyüme ve karlılığın artması adına güzel bir haber.YTD
-
Pınar Et, 2024 yılında gerçekleştirdiği 439,4 milyon TL yatırımla yenilenebilir enerji, su verimliliği, atık yönetimi, lojistik optimizasyonu ve sürdürülebilir ambalaj konularında çalışmalar yaptı. Pınar Et, devreye aldığı güneş enerjisi panelleri ile 2024 yılında toplam elektrik tüketiminin %8’ini karşıladı. Sürdürülebilir Lojistik uygulamalarıyla son 12 ayda 150.438 litre daha az yakıt kullanarak 397 ton karbon emisyonu azaltımı sağladı.
Çok eski bir haber olmakla birlikte Şirketin günümüzde ki piyasa değerine bir bakış için çok değerli. Bir yılda 439 milyon dolaylı yatırıma harcayacak gücü olan Şirketin güncel değeri 4 milyar. Potansiyel çok büyük. YTD.
-
2025 Eylül bilançolarına göre gıda sektöründe üç şirketin net kârı geçen yıla kıyasla belirgin biçimde yükseldi. Atakey Patates, Pınar Et ve Un ile Tukaş, artan üretim kapasitesi ve ihracat etkisiyle kârlarını güçlendirdi.
Son bilançoda ki karlılık artışı sektörün çok önünde. Geçen sene eksi yazan son çeyrek düşünüldüğünde yeni bilançoyla birlikte F/K 20'lerden 10 un altına rahatça düşecektir.
-

Originally Posted by
darkblue08
Pınar Entegre Et ve Un Sanayii A.Ş. (PINAR) tarafından yapılan açıklamada, Turgutlu-Manisa 1. OSB’de bulunan üretim tesisinde unlu mamuller yatırımına başlandığı, yatırımın ilk etabının 2025 Aralık, kalan kısmının ise 2026 Nisan ayında tamamlanarak üretim aşamasına geçileceği bildirildi.
Yatırımlara devam ediyor. Büyüme ve karlılığın artması adına güzel bir haber.YTD
Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Pınar Et’in stratejik büyüme hamlelerinden biri olan Turgutlu Unlu Mamuller Tesisi’nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Aralık ayı itibarıyla tesisin birinci faz yatırımı kapsamında planlanan börek üretim hattı makinelerinin kurulumu başarıyla gerçekleştirildi. Koyulan hedeflere de bir bir ulaşması sevindirici.
-
Şirketin mevcut durumu göz önüne alındığında 2026 yılı içinde 25 TL üzerine atma potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Gelecek yeni haberler ve yıl sonu bilançosu dikkatle takip edilmeli. Sanırım Mart ayında gelecek bilanço. YTD.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri