-

Originally Posted by
berkimcans
M/C de artış olmuş,

longtan MC yemeleri zor,..o halde muhtemelen dirençlere yakın dolaştıkça yukarı yukarı sürdükçe dökülenleri topluyorlar
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...

-
gerekli zamanda düşmeyerek, agresif short bölgeyi yine bloke ettiler,...yatay sağa uzadıkça, agresif short ihtimal bloke oldu,...
iki trend birden aşağı inmesi gerekiyor, grafiğe bakarsanız alttaki küçük turuncu ihtimal bu güne son ihtimaldi,...
neredeyse son koyduğum turuncu trendde çalışmaz hale gelecek,..her türlü çalışyor ancak biri kararlı biri kararsız hal,
benim size verdiklerim kararlı olanları,...

-
SPOT da BofA güzel yedirmiş görünüyor,
-

Originally Posted by
indregandi
longtan MC yemeleri zor,..o halde muhtemelen dirençlere yakın dolaştıkça yukarı yukarı sürdükçe dökülenleri topluyorlar
Bu short kaynaklı M/C olmalı dünkü düşüşte daha fazla düşeceğini düşünüp pozisyon kapatamayanlar ya da kapatıp ta tekrar yukarından short açanlar terste kaldı!
-
normalde,
12-13 barda bir trend oluşur, 15.bardayız,...

-

Originally Posted by
berkimcans
Bu short kaynaklı M/C olmalı dünkü düşüşte daha fazla düşeceğini düşünüp pozisyon kapatamayanlar ya da kapatıp ta tekrar yukarından short açanlar terste kaldı!
bence de öyle,...ama yeni shortçular, yani yeni ayılar, yani benim gibi ayılar nasıl MC yiyecek,...
tüm portföyüyle abanması lazım palaya, kaldımı ki böyle babayiğitler,...
bunlar muhtemelen eski ayıdan son kalanlar yada ??? bilemiyorum artık,
bu İran işinin yumuşamasına belki kurumsal kapatmalar vardır,

-
coin tarafında,
mütevazi portföyüme 9 günde 900 USD aldım,...
ama gördüğüm kadarıyla VOB dedik coini aratmayacak kadar tehlikeli,...

-
analizler için teşekkürler herkese bugün 2 defa trade yaptım viopta allah bereket versin kazandım ancak şuan boğa mı yoksa mal dagıtmak için gel gel mi tam analiz yapamadım
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri