-

Originally Posted by
Ayasofya 2005
Endekste yine mühendislik çalışıyor aso Astor bim Arçelik vermiş ama endeks stabil
BofA desek de YapıKredi de asıl bu Mühendisliğin içerisinde, kurum olarak çok güçlü görünüyor, girdiği tahtayı bırakmıyor! Baktım da 35 m kar yazmış, BofA nın karı 83 m,
-
SPOT kapanış, BofA 3 myr satıştan 32.3 myr alışla kapattı, geleneksel Cuma günü alışını devam ettirdi, en iyi satıcı Diğer,
-

Originally Posted by
berkimcans
BofA desek de YapıKredi de asıl bu Mühendisliğin içerisinde, kurum olarak çok güçlü görünüyor, girdiği tahtayı bırakmıyor! Baktım da 35 m kar yazmış, BofA nın karı 83 m,
Bu kadar kötü trade ederek bu kar i elde etmesi mümkün değil
Bu çıkış başladığından beri her gün aciga satıp kapanışta yüksekten yerine koyuyor
-
spotçuların üstüne kürekle para attılar lan. acımadılar. yeter dedikçe para verdiler.
şortçuları da resmen soydular. onlara hiç acımadılar. tövbe tövbe. böyle şey görmedim
audentes Fortuna iuvat
-
BofA Robotu bütün stratejileri deniyor!
Elinde olan hisseleri SAT - AL
Elinde olmayan hisseleri AL - SAT
Bist50 hisselerinde Açığa Satış
Açığa Satış yasak olan Tahtalarda Açığa Satış ve Virman yoluyla kapanma
Piyasaya yön veren kurumun bugünkü karı 131 mlyn tl
-

Originally Posted by
berkimcans
BofA Robotu bütün stratejileri deniyor!
Elinde olan hisseleri SAT - AL
Elinde olmayan hisseleri AL - SAT
Bist50 hisselerinde Açığa Satış
Açığa Satış yasak olan Tahtalarda Açığa Satış ve Virman yoluyla kapanma
Piyasaya yön veren kurumun bugünkü karı 131 mlyn tl

hocam siz daha iyi bilirsiniz ama emtialardaki çöküşten sonra çıkan para biraz borsalara girerse rüzgar tersine dönebilir. ayılar iskambil kulelerine benzedi. üflesen yıkılacak.
audentes Fortuna iuvat
-

Originally Posted by
el turco
spotçuların üstüne kürekle para attılar lan. acımadılar. yeter dedikçe para verdiler.
Aynen öyle herhangi bir Bist50 hissedinde cesareti olup da rastgele AL - SAT yapan herkes güzel kazandı! gerçi ben bu durumu ödünç verdiler diye düşünüyorum zamanı gelince, sistemden dışarı çıkarmayanların kazançlarının hepsini geri alacaklardır
-

Originally Posted by
el turco
hocam siz daha iyi bilirsiniz ama emtialardaki çöküşten sonra çıkan para biraz borsalara girerse rüzgar tersine dönebilir. ayılar iskambil kulelerine benzedi. üflesen yıkılacak.
Gidecektir ama düzeltme yaparak gitmesi daha sağlıklı olacaktır yoksa dönüşüde Sert olur!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri