bu alemde ben ne dersem odur.....
CUNKIII.....
BEN......BILGIYIM.
bu alemde ben ne dersem odur.....
CUNKIII.....
BEN......BILGIYIM.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
artik YENI NORMAL....yani tum zamanlarin tepesi 500 dolar endeks degil.....
DOLAR DEGERINI KAYBETTI ALTINA KARSI.....yeni NORMAL....1000 DOLARA KAYDI....BEN 850 DOLARI HEDEF VERDIM.....hala cok altindayiz zirvenin.....
ALTINI 5 KAT KALDIRIP....tum direncleri yirta yirta 5600 e geldiler....BUYUK TOKATLAMA BU....
sira....EMERGING MARKETLERDE.....onlarida TOKATLIYACAKLAR.....
ILK MERMI....tupras....roket bu.
neden.....
cunkii....TUPRASIN URETIMINI HERKES SATINALMAK MUCBURIYETINDE....benzin bu.''''BORU DEELLLL.....
hersey....ama hersey....AKLA SIGMIYACAK....hersey.....
ilk.....
KUZU nun agzindan dokulur.....once AKLA SIGMAZ....6 ay sonra....bayagi normalmis yawiya donusur....1 yil sonra...hepbiragizdana donusur.....
YENI NORMAL OLUR....bu arada kuzu TIRLARI YUKLEYIP GITMISTIR....suru artik kuzudan daha akilli gorundugu ucun.
Yer İmleri