-

Originally Posted by
MKELES
Bugün borsayı bıraktım. İnşallah tekrar başlamam. 27 yıllık tiryakilik ne fırsatlar geldi gitti. Trader olduk saç sakal, çorba parası alıyorduk. Artık sadece sarı gacı (altın) olacak. Bazende belki parlak çocuk.( Gümüş )
Ben borsayı sevemedim oldum olası sizin 27 yıllık tiryakilikmiş maşallah. Benim toplam yaş 43, tahtası kapananina dahi denk geldim bu yaşa kadar. Hisse olarak bir miktar astorum ve çağdaş camim kaldı, bir miktar da aksa...Seğmen vardı sattım.Duruma göre Astor ve çağdaş camı satacağım ,ordan gelenleri birisi serbest para piyasası fonu olmak üzere , 3 serbest fona bölme niyetim var . Pazartesi aldığım tüm altinS1 leri, platin ve paladyumları şutladım. Gumuşte alımım oldu , cuma ve pazartesi.Maliyetim çok düşük , ufak bir miktarını sattim... Allah korusun büyük bir taklaya gelmezsem , Çin tatile girmeden ya da tatile girişi dahi yaklaşmadan satma niyetim var gümüş ve bankadaki kaydi altınları. Sonrası Allah kerim , yine parçali daha düşük miktarlarda TLyle almak ya da dolarla parite yapmak gibi düşüncem var. Tabi bir kısmını da yine, bir kısmı serbest para piyasası olacak şekilde ve ilave 2 serbest TL fonu olacak şekilde bölme niyetim var bir sureligine. Kulağımın arkasından öpmezlerse hem TL miktarını hem dolar miktarını arttirabilirsem diye cabalayacagim tekrardan...Tabi herşeyden önce Allah ömür verirse. Kendi kendime sacmalamalarla geçiyor ömrüm ...
-
Japonya'nın karanlık gerçeği.
Biri anlatsa, yok artık o kadar da değil dersiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=4Pv0h15MkGI&t=892s
-

Originally Posted by
cihangirkonya
Ayasofya abi sesin çıksın napiyon neyle uğraşıyorsun
Bugün banyo WC sonrası uyudum yeni uyandım. Enflasyon ile düşünüyordum. İlaveten süt ürünlerinde sıkıntı olacak. Daha önce yazdım bacanak Marmara tarafına yük bulup gelirken pancar küspesi kuyruğu getiriyor hem nakliye koyuyor hem üstüne para kazanıyor. Bu çok garip 500-600 ötede bunların ucuz olması o tarafta büyük hayvancılığın bittiğini azaldığını gösteriyor. Bizim köyde muhtar yaşça benden küçük yakında köyün tek sahibi olacak gibi. Üstelik büyük hayvancılık yapıyor. Avantajı yemi samanı silaji kendinden. Bizim muhtar sürekli büyürken Marmara demek ki altından kalkamıyor.
-

Originally Posted by
reha kaya
"Saleh" adı daha önce Salih'ti, Suriler geldikten sonra uyum için Saleh yaptı.

Araplar da da aynı Salih ismi. Köken olarak zaten arapça dan gelme. Benim ilk ismim Salih değildi. Ben sülalenin ilk canlı çocuğuyum annemin beşinci çocuğu. Benden önce abim ablalarım en fazla 2 yaşına kadar yaşamış. Benim ilk ismim Satılmış. Mahkeme ile değiştirdik.
-

Originally Posted by
MKELES
Salih abim yevmiye yapsaydı yazardı. Veya hasta olabilir. Allah kolaylık versin ona ve diğer hastalara
Bende seninle aynı düşüncedeyim abi. Oğlan maaşı alsaydı 8-9 ay mi belli değil o kadar uzun süredir maaş almıyor yoksa çoktan geçerdim. Bu ara iyi voleyi vurduğum oldu aldığım fon hisse illaki devre kesiyor. Bofa ole aramız iyi değil. Belki de MC lere denk geliyorum
-
Özelden Ayhan başkan ile yüzyüze görüştün nasıl biri diyorlar. Yavuz sultan Selim in ikizi gibi. Bıyığı bile aynı. Sadece küpesi yok. Boy da az ufak.
-
Altın gümüş yatırımı yapacaklar Deniz hoca ve Devrim akyıli izlesinler.
-
"Ekonomik programda son aşamaya girildiğini ifade eden Şimşek, kalıcı fiyat istikrarının çıpalanmasının yanı sıra, sürdürülebilir yüksek büyümenin temellerinin atıldığını kaydetti." Son aşamaya mi girildiki yoksa son aşama hepimize mi şey edecekki
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri